Ce se intampla in interiorul anvelopelor atunci cand iti conduci masina? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Ce se intampla in interiorul anvelopelor atunci cand iti conduci masina? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Te-ai intrebat vreodata ce se intampla in interiorul anvelopelor atunci cand iti conduci masina?
  • Ei bine, iata si raspunsul tau - cateva randuri mai jos, in materialul video de opt minute si 43 de secunde
Distribuie pe Facebook

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla in interiorul anvelopelor atunci cand iti conduci masina? Ei bine, iata si raspunsul tau - cateva randuri mai jos, in materialul video de opt minute si 43 de secunde.

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla in interiorul anvelopelor atunci cand iti conduci masina? Ei bine, cu o astfel de curiozitate s-a confruntat inclusiv persoana aflata in spatele canalului de Youtube cunoscut sub numele de Warped Perception - care, spre deliciul internetului, nu a stat intocmai degeaba, ci a cautat si chiar gasit o metoda capabila sa-i rezolve dilema.

Despre ce este vorba, mai exact? Nimic din seria Wow! sau SF, frate!, ba dimpotriva: a luat o camera video de la GoPro si, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune, a montat-o in interiorul unei anvelope de pe masina din dotare, scoasa ulterior pe strazile din oras pentru o filmare asa cum nu s-a mai vazut.

In cazul in care aceasta experienta ti-a deschis apetitul pentru mai multe mistere si curiozitati din interiorul anumitor componente auto, iti sugeram raspunsurile unor intrebari precum urmatoarele:

- Ce se intampla in interiorul unui diferential?

- Ce se intampla in interiorul unui scaun de Mercedes S-Class?

BONUS:

- Ce se intampla cand iei un limitator de viteza cu... viteza?

- Ce se intampla daca bagi in marsarier la 100 km/h?

- Ce se intampla daca apesi acceleratia si frana in acelasi timp?

- Ce se intampla daca montezi pe masina un filtru de aer sport?

- Ce se intampla daca tragi frana de mana electrica la 190 km/h?

- Ce se intampla daca pierzi cheia de la masina in mers?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 August 2020