Ce surprize pregatesc italienii de la Alfa Romeo dupa Giulia si Stelvio

Ce surprize pregatesc italienii de la Alfa Romeo dupa Giulia si Stelvio
  • Alfa Romeo si-a schimbat din nou strategia
  • Mito si Giulietta nu vor avea un succesor
  • Urmatorul model al italienilor va fi un SUV
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu recent, seful Alfa Romeo a vorbit putin despre viitorul companiei italieni. Din cate se pare, gama oferita clientilor se va imbogati in curand cu un nou model, iar accentul va cadea mai mult pe alte piete, si nu pe cea europeana.

Dupa o lunga perioada de acalmie, italienii de la Alfa Romeo s-au trezit la viata si au inceput sa revina printre cei mai mari constructori de automobile. Primul model care a ajutat brand-ul din Torino sa renasca, a fost fara indoiala Giulia, iar la scurt timp dupa acesta a aparut SUV-ul Stelvio. Acum, intrebarea care sta pe buzele fanilor este una logica: ce urmeaza?

Modele Alfa Romeo

Ei bine, potrivit sefului Alfa Romeo, Reid Bigland, constructorul italian de automobile si-a schimbat din nou strategia. In primul rand, Mito si Giulietta, cele mai mici modele din gama trec in plan secund, si nu vor mai primi un succesor, iar in al doilea rand, noul model va fi cel mai probabil un SUV.

Modele Alfa Romeo

"Nu sunt la acelasi nivel cu Giulia si Stelvio. Vor exista in continuare intr-un orizont rezonabil de timp, dar noile Alfa Romeo vor fi ca Giulia si Stelvio pentru ca pun soferul in centru. Mito si Giulietta sunt masini foarte bune, dar nu la acelasi nivel cu Giulia si Stelvio," sustine Bigland.

Modele Alfa Romeo

Cat despre acest nou SUV, informatiile sunt deocamdata putine, insa unele voci sustin ca acesta se va pozitiona in gama fie deasupra actualului Stelvio, fie imediat sub acesta. Clientii vor avea un cuvant important de spus in aceasta problema, deoarece o decizie finala va fi luata in functie de dimensiunile cele mai apreciate de cei interesati de un asemenea model.

Modele Alfa Romeo

In acelasi interviu, Bigland a vorbit si despre viitoarele piete de desfacere. "Ne vom concentra mai putin pe Europa si mai mult pe intregul glob. Piata europeana va fi luata in calcul, dar vom lua puternic in considerare si Asia si America de Nord. In China si America de Nord, segmentul compact are vanzari mici," a concluzionat acesta.

Modele Alfa Romeo

Modele Alfa Romeo

Modele Alfa Romeo

Modele Alfa Romeo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Modele Alfa Romeo
mai multe