Cea mai buna dovada ca economia duduie. Un loc de parcare scos la licitatie de primarie, in Dristor, s-a dat cu 12.300 de lei

Cea mai buna dovada ca economia duduie. Un loc de parcare scos la licitatie de primarie, in Dristor, s-a dat cu 12.300 de lei
  • Cea mai buna dovada ca economia duduie
  • Un loc de parcare scos la licitatie de primarie, in Dristor, s-a dat cu 12.300 de lei
Distribuie pe Facebook

Pentru toate cele patru locuri de parcare scoase la licitate de primarie, in Dristor, a fost platita o suma de 35.300 de lei.

Ai tot auzit pe la radio, vazut la televizor sau citit pe internet ca economia Romaniei duduie, insa mereu ti s-a parut ca realitatea este - de fapt, alta? Ei bine, iata dovada perfecta a faptului ca tu te inseli, iar persoanele care transmit aceste informatii si detalii au dreptate.

La sfarsitul saptamanii curente - chiar in cursul zilei de ieri, Primaria Sectorului 3 a scos la licitatie, in Dristor, patru locuri de parcare.

Conform publicatiei Digi24, acestea s-a dat cu fabuloasa suma de 35.300 de lei, cu cel mai scump dintre toate urmand sa aduca in conturile institutiei mentionate si anterior nici mai mult, nici mai putin de 12.300 de lei. Sau, daca vrei, echivalentul a aproape 2.500 de euro.

"Pretul de pronire a fost de 80 de lei. Si a ajuns la sumele acelea exorbitante", spune unul dintre participantii la licitatia Primariei Sectorului 3.

Eu nu mi-as fi permis si nu vad rostul sa muncesc o luna de zile pentru un loc de parcare sau mai mult de o luna de zile. O doamna, cea cu 12 mii de lei, spunea ca vrea de 12 ani sa puna mana pe un loc de parcare si nu reuseste", a mai declarat aceasta persoana pentru Digi24.

Cine nu obtine un loc de parcare la prima licitatie participa la urmatoarea, unde poate opta si pentru o parcare la 100 de metri de bloc.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 August 2021