Cea mai ciudata limuzina din toate timpurile asteapta sa fie salvata. Se vinde cu doar 1.200 dolari

Cea mai ciudata limuzina din toate timpurile asteapta sa fie salvata. Se vinde cu doar 1.200 dolari
  • Un american isi vinde vechea Honda Accord de la mijlocul anilor '80
  • Masina japoneza a fost transformata intr-o limuzina cu sase locuri
  • Automobilul se da cu doar 1.200$, dar necesita reparatii serioase
Distribuie pe Facebook

O Honda din 1986 cu patru portiere si sase locuri? Exista si... este de vanzare peste Ocean, chiar acum, pentru pretul unui iPhone de top.

Limuzina Jetta despre care discutam la inceputul saptamanii trecute a avut candva concurenta serioasa. Din pacate, aceasta Honda Accord cu patru portiere si sase locuri a ajuns intr-o stare execrabila, iar acum asteapta sa fie salvata.

Fabricata in urma cu mai bine de trei decenii, inedita masina japoneza se vinde acum pentru doar 1.200 de dolari. Ba chiar mai mult decat atat, proprietarul actual este dispus sa mai coboare pretul in cazul in care apare un cumparator serios.

Ce este drept, cel din urma va trebui sa investeasca masiv pentru a aduce respectiva Honda Accord la gloria de altadata. Limuzina iesita din mainile americanilor de la Marquis Custom Coach are nevoie de reparatii capitale...

... atat la nivel de caroserie, cat si in interiorul echipat - printre altele - cu doua canapele confortabile, un minibar si TV. In anuntul de vanzare de pe Craigslist, actualul proprietar spune ca planuia sa se ocupe chiar el de restaurare.

A renuntat insa la aceste ganduri si a luat decizia de a-si vinde intreaga colectie de automobile la mana a doua, inclusiv masina japoneza din 1986. Rulata pentru numai 21.000 de kilometri, potrivit celor scrie pe siteul anterior amintit.

Intr-un final, despre respectiva Honda Accord cu patru portiere si sase locuri se mai spune inclusiv ca porneste si functioneaza, fara a fi totusi oferit vreun fel de informatie cu privire la motorizarea ascunsa sub capota, transmisie etc.

Honda Accord limuzina

Honda Accord limuzina

Honda Accord limuzina

Honda Accord limuzina

Honda Accord limuzina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Honda Accord limuzina
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2018