Like a Boss: tipul asta conduce o limuzina Jetta si nu-i pasa de Phaeton

Like a Boss: tipul asta conduce o limuzina Jetta si nu-i pasa de Phaeton
  • Aparitia neobisnuita pe strazile din SUA
  • Un sofer a surprins o limuzina Jetta
  • Automobilul german atrage toate privirile
Distribuie pe Facebook

O limuzina Jetta? Exista oare ceva mai ciudat pe-aceasta lume?

Chiar daca luxul si marca Volkswagen se bat, de cele mai multe ori, cap in cap, adevarul este ca producatorul german a lansat de-a lungul timpului si cateva modele capabile sa rivalizeze cu produsele granzilor de la BMW si Mercedes.

Un astfel de exemplu il reprezinta, fara dar si poate, vechea limuzina Phaeton, pe care compania din Wolfsburg a echipat-o cu o platforma de Bentley si motorizari de pana la sase litri pentru a lupta de la egal la egal cu Seria 7, respectiv S-Class.

In prezent, proaspat (re)lansatul Volkswagen Touareg pare sa se bucure de toate calitatile necesare pentru a deveni liderul unui segment in care mai concureaza automobile precum Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE, dar si Porsche Cayenne.

Mult mai ieftina, dar cel putin la fel de impozanta precum modelele anterior amintite este acesta limuzina Jetta, aparuta parca de nicaieri pe strazi si fotografiata cu pasagerul din dreapta fata bucurandu-se din plin de calatorie.

Detalii despre automobilul respectiv nu exista, insa nu ne amintim ca Volkswagen sa fi oferit vreodata un astfel de produs - ceea ce inseamna ca vorbim despre un proiect de tuning mai putin obisnuit, in care s-a mers mai degraba pe cresterea ampatamentului decat a puterii maxime, cuplului motor sau performantelor.

VW Jetta limuzina

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018