Cea mai ciudata masina de pe strazi iese din productia de serie. Compania producatoare nu va lansa o noua generatie

Cea mai ciudata masina de pe strazi iese din productia de serie. Compania producatoare nu va lansa o noua generatie
  • Citroen nu va lansa o noua generatie a ciudatului C4 Cactus
  • Declaratia a fost facuta chiar de catre un oficial al companiei
  • Viitorul model promite insa un design la randul lui inedit
Distribuie pe Facebook

Zilele modelului C4 Cactus sunt numarate. O spune chiar Xavier Peugeot, seful departamentului de produs de la Citroen.

Lansata pe piata in cursul anului 2014 si trecuta de curand printr-un binemeritat facelift, ciudatenia cunoscuta in lume sub numele de C4 Cactus se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale.

Si nu va primi o noua generatie, dupa cum a spus-o chiar Xavier Peugeot, seful departamentului de produs de la Citroen, intr-un interviu pentru Top Gear.

Oficialul companiei franceze a mai precizat ca masina care va inlocui nonconformistul crossover se va bucura la randul ei de un design indraznet, insa doar timpul ne poate spune daca va si fi asa.

In incheiere, acelasi Xavier Peugeot a declarat ca nu a fost inca luata o decizie cu privire la denumirea Cactus - daca va intra in istorie sau va reveni curand.

Pe piata din Romania, la momentul de fata, versiunea imbunatatita a modelului Citroen C4 Cactus se vinde la preturi incepand de la 15.350 de euro, in trei variante diferite de echipare (Live, Feel, Shine).

Sub capota, clientii au de ales doar intre doua optiuni mari si late, dintre care una pe benzina si una pe motorina, care dezvolta puteri maxime de pana la 130 CP.

Dotarea standard a nonconformistului crossover francez include, chiar si in cazul modelului de baza, aer conditionat, lumini de zi cu tehnologie LED, plus sistem audio cu ecran tactil de sapte inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2019