Cel mai bun scor pentru Mazda3 in testul de anduranta Auto Bild

Cel mai bun scor pentru Mazda3 in testul de anduranta Auto Bild
Mazda continua triumful in cadrul testului de anduranta Auto Bild. Dupa Mazda6 si Mazda5, Mazda3 a trecut cu succes testul de anduranta de 100.000 de km. Scorul obtinut este dovada suplimentara a calitatii, fiabilitatii si durabilitatii automobilelelor Mazda.
Distribuie pe Facebook
Cea mai bine vanduta compacta Mazda a avut un singur defect minor dupa drive-test-ul de doi ani - o clema de plastic defecta la compartimentul de bagaje. Acest lucru semnifica faptul ca Mazda3 a inregistrat cel mai bun scor si este acum al treilea model Mazda clasat printre primele trei automobile in cadrul testului de anduranta Auto Bild - lucru pe care nici un alt producator auto nu l-a realizat pana acum. Rezultatul Mazda3 plaseaza modelul si pe locul doi pe lista compactelor testate. "Mazda este prima optiune a celor care cauta un automobil lipsit de griji", au declarat editorii Auto Bild. "Fiabilitatea japoneza este de actualitate", au adaugat acestia.
Actuala compacta este a doua generatie Mazda3 introdusa in 2009. Versiunea facelift, cu imbunatatiri tehnologice si de design va fi lansata in luna octombrie. Modelul facelift va fi si mai usor de folosit si mult mai atragator cu o grila frontala redesenata, alaturi de noi materiale si culori la interior pentru o senzatie superioara de calitate. Confortul interior a fost de asemenea sporit si prin scaderea zgomotului resimtit in habitaclu.
Lista de echipari a modelului deja cuprinzatoare a fost extinsa si include (printre alte noi caracteristici) un indicator de schimbare a vitezelor, pentru un condus cu un consum eficiente si accesibile si un ecran tactil Mazda de 5.8 inch integrat, pentru navigatie, bazat de tehnologia TomTom(r) . Mazda3 facelift ofera aceleasi pachete complete de siguranta pasiva si activa ca si generatia curenta, incluzand sistemul Mazda de monitorizare a partii din spate (RVM), ce a primit anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt premiul Euro-NCAP "Advanced Award".
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2011