Cel mai mic SUV Volkswagen de-acum si cu o motorizare de 150 CP. Cat costa

Cel mai mic SUV Volkswagen de-acum si cu o motorizare de 150 CP. Cat costa
  • Noua motorizare pe T-Cross
  • Disponibila numai cu transmisie automata
  • 0-100 km/h in 8.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Wolfsburg a anuntat ca cel mai mic SUV din gama actuala, modelul T-Cross, poate fi comandat si cu un propulsor TSI de 150 CP. Momentan au fost publicate numai preturile pentru Germania.

Modelul T-Cross este raspunsul brand-ului din Wolfsburg la SUV-urile sub-compacte precum Renault Captur, Mazda CX-3, Audi Q2, Ford EcoSport, Nissan Juke sau Hyundai Kona.

VW T-Cross

Modelul german nu ofera o tractiune integrala, insa poate fi comandat atat cu o transmisie manuala cat si cu una automata. Pana acum, cea mai puternica motorizare era un 1.0 TSI de 115 cai putere dar Volkswagen a anuntat cu putin timp in urma ca T-Cross primeste un nou propulsor de top.

VW T-Cross

Este vorba despre unitatea TSI de 1.5 litri care livreaza puntii fata 150 de cai putere si 250 Nm cuplu. In cazul ei, clientii pot opta numai pentru o cutie de viteze automata cu sapte trepte.

VW T-Cross

In aceasta configuratie, masina atinge 100 de km/h in 8.5 secunde iar viteza de top se opreste la 200 de km/h. Nemtii declara un consum mediu mixt de 5.2 litri/100 de km.

VW T-Cross

Pana in acest moment au fost anuntate numai preturile pentru piata din Germania, acolo unde VW T-Cross 1.5 TSI costa de la 25.690 de euro in sus.

VW T-Cross

VW T-Cross

VW T-Cross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW T-Cross
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2019