Cereti si...nu vi se va da. Alfa Romeo 4C primeste in 2018 mai multe imbunatatiri, dar cutie manuala nu

Cereti si...nu vi se va da. Alfa Romeo 4C primeste in 2018 mai multe imbunatatiri, dar cutie manuala nu
  • Alfa Romeo 4C va primi cateva imbunatatiri
  • Anuntul a fost facut de inginerul-sef de la Alfa si Maserati
  • Transmisia manuala ramane interzisa in oferta sportivei
Distribuie pe Facebook

Potrivit inginerului-sef de la Alfa Romeo si Maserati, modelul sport cu motor central va primi anul viitor o serie de imbunatatiri. Printre acestea s-ar putea sa regasim un nou propulsor, dar nu si o transmisie manuala.

In urma cu 6 ani, italienii de la Alfa Romeo prezentau conceptul unei sportive extrem de usoare, cu motor central, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Doi ani mai tarziu, cu ocazia aceluiasi eveniment, versiunea de productie avea sa debuteze in fata publicului larg.

Alfa Romeo 4C Launch Edition

Oficialii brand-ului isi pusese toate sperantele in noul 4C, iar pentru a atrage cat mai multi clienti si implicit profit, au pregatit un tur de forta pe la cele mai mari saloane ale acelui an.

Alfa Romeo 4C Launch Edition

Masina beneficiaza de mai multe elemente din fibra de carbon si de un sasiu din aluminiu, astfel ca masa totala este de numai 895 de kilograme. Sa nu mai vorbim de design-ul caroseriei, care de-a lungul anilor a fost rasplatit cu mai multe distincii prestigioase, inclusiv cu premiul pentru cel mai frumos concept din 2011.

Alfa Romeo 4C Launch Edition

Insa tot acest efort depus de Alfa Romeo pare ca nu a prins la public, si 4C nu s-a ridicat nici pana acum la asteptarile mai marilor companiei. Tocmai de aceea, inginerul-sef de la Alfa Romeo si Maserati, Roberto Fedeli, a anuntat ca anul viitor, frumoasa sportiva primeste o serie de imbunatatiri.

Alfa Romeo 4C Launch Edition

Printre acestea se numara cel mai probabil cateva artificii estetice, o directie imbunatatita sau suspensii revizuite. Deasemenea, unitatea turbo de 1.7 litri si 240 de cai putere de sub capota s-ar putea da la o parte si sa-i faca loc unui nou agregat, tot turbo.

Alfa Romeo 4C Launch Edition

Chiar daca a fost ceruta insistent de mai multi clienti si fani, in special de puristi, transmisia manuala pentru 4C nu face parte din planurile de viitor. Motivul? Oficialii brand-ului italian sustin ca acest tip de transmisie nu este o optiune ceruta de clienti.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alfa Romeo 4C Launch Edition
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2017