Chevrolet 3+ ofera service avantajos chiar si dupa terminarea garantiei

Chevrolet 3+ ofera service avantajos chiar si dupa terminarea garantiei
Preturi de la 270 ron pentru revizia periodica si plata in 6 rate cu dobanda 0% Prin campania Chevrolet 3+, clientii pot castiga un Chevrolet Spark Ofertele Chevrolet de la 4.751 Euro
Distribuie pe Facebook
Chevrolet 3+
Pana la 31 decembrie clientii Chevrolet pot beneficia de preturi speciale de la 270 RON pentru revizia periodica si de plata in 6 rate lunare cu o dobanda de 0%. In plus, acestia pot castiga un Chevrolet Spark.
Clientii pot verifica daca se incadreaza pentru planul de rate lunare cu dobanda 0 si pot afla mai multe detalii la reparatorii autorizati Chevrolet.
Chevrolet vine in sprijinul clientilor care detin modele Chevrolet ce au iesit din perioada de garantie. Clientii sunt invitati in service-urile Chevrolet pentru a beneficia de toate avantajele programului Chevrolet 3+:
- personal calificat
- piese originale
- garantia lucrarii
Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul Chevrolet.
Toti clientii Chevrolet pot verifica daca se incadreaza pentru planul de rate lunare cu dobanda 0 si pentru reparatiile efectuate. Detalii la reparatorii autorizati Chevrolet.
Oferte Chevrolet

Chevrolet a pregatit si o serie de oferte foarte avantajoase:
Chevrolet Spark de la 4.751 Euro* cu TVA inclusa si 3 prime de casare deduse.
Noul Chevrolet Aveo cu preturi incepand de la 6.999 Euro* cu TVA inclusa si 3 prime de casare deduse; modelul este generos echipat si in varianta de baza.
Chevrolet Cruze cu preturi incepand de la 9.299 Euro* cu TVA inclusa si 3 prime de casare deduse, cu o echipare standard foarte bogata.
Chevrolet Orlando cu 7 locuri de la 12.730 Euro* cu TVA inclusa si 3 prime de casare deduse, cu echipare standard foarte cuprinzatoare.
Chevrolet Captiva 2.2 Diesel cu preturi incepand de la 20.283 Euro* cu TVA inclusa si 3 prime de casare deduse, cu o echipare standard foarte cuprinzatoare.
Chevrolet Captiva vine cu motorizari si transmisii complet noi, in 6 trepte, exterior revigorat si mult mai agresiv si dotari interioare premium.
* Preturi promotionale recomandate cu TVA inclusa si 3 prime de casare deduse. Oferta valabila pana la 19 noiembrie 2012 prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national finantat prin Administratia Fondului pentru Mediu in anumiti termeni si conditii. Curs de schimb 4,39 RON/Eur.
Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet imbina designul avangardist cu performanta, inovatia si caracterul practic. Acestea ofera un raport calitate-pret excelent. Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. In Europa, marca a fost relansata in 2005. In Europa Centrala si de Vest, marca este reprezentata de o retea formata din 2.500 de centre de vanzari si service. Gama Chevrolet destinata pietei europene cuprinde autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan si hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2012 Chevrolet lanseaza modelul Cruze station wagon si modelul sedan de clasa medie Malibu. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet accesand Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2012