Chevrolet Europe a primit titlul COMPANYBEST 2011

Chevrolet Europe a primit titlul COMPANYBEST 2011
Chevrolet Europe a fost votata COMPANYBEST (cea mai buna companie) in anul 2011 de catre un juriu de jurnalisti de specialitate titrati din 15 tari din Europa Centrala si de Est.
Distribuie pe Facebook
"Nu cred ca exista un moment mai bun pentru a desemna Chevrolet Europe drept castigatorul titlului 'COMPANYBEST'. Centenarul acestei marci legendare ne aduce aminte de rolul important pe care aceasta l-a jucat in peisajul automobilistic. A fi cea mai bine vanduta marca din istoria automobilului este ceva senzational", a declarat Ilia Seliktar, Presedintele AUTOBEST.
"Performanta companiei Chevrolet Europe este remarcabila. Am fost martori nu doar la o crestere fara precedent a vanzarilor in ultimii ani, ci si la un salt imens in ceea ce priveste imaginea marcii in Europa. De asemenea, dorim sa profitam de aceasta ocazie pentru a remarca activitatea lui Wayne Brannon ca lider in toti acesti ani", a afirmat Seliktar.
"Suntem onorati sa primim acest premiu deosebit din partea unui juriu de jurnalisti de specialitate renumiti", a declarat Wayne Brannon, Presedinte si Director Executiv al Chevrolet Europe. "Acest an a fost unic, am lansat sapte modele noi. Acum le oferim clientilor un design expresiv, posibilitatea de a alege dintre mai multe variante si un raport excelent calitate/pret."
In acest an, Chevrolet a castigat mai multe premii si titluri de excelenta, inclusiv punctajul maxim de cinci stele in cadrul testelor de siguranta desfasurate de EuroNCAP. Modelul Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa de la Chevrolet, a obtinut numeroase premii pe parcursul anului 2011.

Acestea includ premiul pentru Autovehiculul nord-american al anului, Autovehiculul ecologic al anului in lume, premiul ECOBEST pentru ecologie din partea AUTOBEST si Autovehiculul anului 2012 in Elvetia. De asemenea, modelul Volt a fost declarat Cea mai buna alegere in materie de siguranta de catre Institutul American pentru Siguranta pe Autostrazi (IIHS) si a obtinut cinci stele atat din partea EuroNCAP, cat si a Administratiei Americane pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi, prin Programul de Evaluare a Autovehiculelor Noi.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2011