Chevrolet primeste doua premii importante de la juriul AUTOBEST

Chevrolet primeste doua premii importante de la juriul AUTOBEST
Chevrolet Europe a primit oficial premiile COMPANYBEST 2011 si ECOBEST 2011 la ceremonia organizata de AUTOBEST in Praga seara trecuta.
Distribuie pe Facebook
Companiei Chevrolet Europe i-a fost acordat titlul COMPANYBEST 2011. Juriul a fost impresionat de cresterea vanzarilor si dezvoltarea imaginii Chevrolet in ultimii ani. In 2011, Chevrolet si-a sarbatorit centenarul prin lansarea a sapte noi modele.
"Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a declara compania Chevrolet Europe drept castigatoare a premiului "COMPANYBEST". Centenarul acestei marci legendare ne aminteste de importanta sa in acest domeniu. Este o realizare extraordinara sa ajungi cea mai bine vanduta marca auto. Performanta celor de la Chevrolet Europe este uimitoare. Am asistat atat la o crestere fara precedent a vanzarilor, cat si la o dezvoltare spectaculoasa a imaginii. Il felicitam astfel pe Wayne Brannon pentru calitatile sale de lider," a declarat Ilia Seliktar, presedintele juriului AUTOBEST.
"Ma simt onorat si sunt bucuros sa accept premiul COMPANYBEST 2011 de la juriul si membrii distinsi ai AUTOBEST. Cele sapte noi modele lansate, sarbatorirea celor 100 de ani, munca depusa alaturi de cei de la SOS Satele Copiilor si victoriile din Campionatul Mondial de Turisme ne-au oferit un 2011 foarte special. Acest premiu inseamna mult pentru echipa Chevrolet," a declarat Andrew Higgins, Director General pentru Europa Centrala si de Est.
Chevrolet Volt si modelul inrudit Opel Ampera, doua autovehicule electrice cu autonomie extinsa, au primit titlul ECOBEST 2011.
"Modelele Chevrolet Volt si Opel Ampera dispun de cea mai recenta tehnologie ecologica din lume. Este pentru prima oara dupa mai multe decenii cand o companie auto americana dezvolta o tehnologie de varf la nivel global. AUTOBEST este foarte mandra sa ofere acest premiu prestigios modelelor GM revolutionare. Acesta este primul premiu european oferit modelelor Volt/Ampera dintr-o serie lunga de distinctii viitoare," a declarat Ilja Seliktar, presedintele AUTOBEST.
Modelul Volt permite parcurgerea a pana la 80 de kilometri cu bateria electrica, fara consum de carburant si emisii. Ceea ce diferentiaza modelul Volt fata de celelalte autovehicule electrice este capacitatea de a functiona dupa descarcarea bateriei. Autonomia extinsa de peste 500 de km a modelului Volt se datoreaza motorului pe benzina de 1,4 l, cu putere de 86 cp, care functioneaza pe post de generator integrat. Dupa descarcarea bateriei, puterea este transferata de la generator catre unitatea electrica de propulsie, fara intreruperi in functionare.
In 2010, Chevrolet Cruze a fost primul model Chevrolet care a castigat premiul AUTOBEST. Anul acesta, noul Aveo a primit un loc pe podium in categoria AUTOBEST 2012. Noul autovehicul Chevrolet de dimensiuni mici a obtinut locul 3, dupa Hyundai Elantra si Ford Focus.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2012