Chevrolet propune oferte foarte avantajoase pentru toate modelele gamei

Chevrolet propune oferte foarte avantajoase pentru toate modelele gamei
Chevrolet vine din nou cu o oferta castigatoare pentru clientii sai. Ofertele Chevrolet in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2011 sunt deosebit de atractive, cu preturi incepand de la 4.570 Euro cu TVA si primele de casare incluse. Clientii sunt invitati sa se convinga de calitatile modelelor Chevrolet printr-un test drive la unul din distribuitorii Chevrolet.
Distribuie pe Facebook
Chevrolet propune oferte foarte avantajoase pentru toate modelele gamei:

Noul Chevrolet Spark atrage prin designul sau modern si vine cu echipari standard de neegalat in segmentul sau (6 airbaguri: frontale, laterale si cortina), motorizari Euro 5 si un consum mixt de doar 5.1 l/100 km. Noul Spark ofera functionalitatea necesara in orasele aglomerate (5 locuri si manevrabilitate foarte usoara).

Noul Chevrolet Spark echipat cu aer conditionat, 6 airbaguri (airbag sofer, pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortina), ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, Radio CD MP3 si USB si 4 boxe, scaun sofer reglabil pe inaltime si bancheta rabatabila asimetric 60/40, poate fi achizitionat de la numai 5.370 Euro cu TVA si primele de casare incluse. In plus, poti beneficia de 5 plinuri de carburant cadou prin creditul auto Chevrolet Credit prin BRD Finance IFN SA.

Clientii sunt invitati la dealerii Chevrolet pentru a realiza un test drive convingator cu Noul Chevrolet Spark.

Noul Chevrolet Cruze cu motorizare 1.6l, si o echipare premium poate fi achizitionat de la doar 9.550 Euro cu TVA inclus. Echiparea standard consta in: aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard.


Noul Chevrolet Cruze are 5 ani garantie, motorizari EURO 5 si a primit rezultat maxim la testele de siguranta: 5 stele Euro NCAP.

Ca si pentru celelalte modele Chevrolet, la achizitionarea noului Chevrolet Cruze clientii beneficiaza de 5 plinuri de carburant cadou prin creditul auto Chevrolet Credit prin BRD Finance IFN SA.

Chevrolet Aveo, este unul dintre cele mai cautate sedanuri din piata: motorizari Euro 5, 5 ani garantie si o echipare foarte bogata: aer conditionat, ABS, dublu airbag, geamuri electrice fata, radio CD cu MP3, inchidere centralizata si servodirectie; toate acestea la doar 5.500 Euro cu TVA inclus. In plus, poti beneficia de 5 plinuri de carburant cadou prin creditul auto Chevrolet Credit prin BRD Finance IFN SA.

Noul Chevrolet Orlando cu 7 locuri combina atitudinea cu abilitatea. Chevrolet Orlando are un design inspirat de cel al SUV-urilor, o flexibilitate impresionanta si echipare standard foarte generoasa: aer conditionat. ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbag-uri, Radio CD MP3, asistenta hidraulica la franare, control al franarii in curbe, controlul stabilitatii in linie dreapta, controlul patinarii la actionarea franei de motor si multe altele de la doar 12.090 Euro si 5 plinuri de carburant cadou numai prin Chevrolet Credit oferit de BRD Finance IFN.

Noul Chevrolet Captiva vine cu motorizari si transmisii complet noi, in 6 trepte, exterior revigorat si mult mai agresiv si dotari interioare premium.

Noul Captiva LT 4x4, 2.2 Diesel, 184 CP, 7 locuri echipat cu aer conditionat automat, ESC, TCS, DCS, HBA, TSA, 6 airbaguri, jante aliaj 17", volan piele, interfata Bluetooth wireless, cruise control, computer de bord, Radio CD MP3 cu 6 boxe, senzori de parcare spate, faruri ceata, frana de mana electrica, oglinzi electrice, incalzite si pliabile electric si multe alte dotari poate fi achizitionat de la doar 23.280 Euro cu TVA si primele de casare incluse. In plus, poti beneficia de 5 plinuri de carburant cadou prin creditul auto Chevrolet Credit prin BRD Finance.

Chevrolet este creatorul primului model SUV, lansat in anii 1930 odata cu modelul de referinta Suburban, un nume prezent de-a lungul unei perioade de sapte decenii si care se bucura in continuare de succes in SUA.

In Europa, Chevrolet lanseaza in decursul anului 2011 sapte noi modele: noul Orlando, MPV-ul pentru familie, noul Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupe, noul Aveo patru si cinci usi, Cruze cinci usi, Camaro coupe si convertible si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa, castigator a numeroase premii. Cu aceste noi modele, gama Chevrolet se reinnoieste complet cu modele de generatie noua, fiabile si practice ce pun deosebit accent pe siguranta.


Sursa: Chevrolet
Distribuie pe Facebook
mai multe