Chinezii au lansat pe piata autorulota cu etaj si lift interior. Video

Chinezii au lansat pe piata autorulota cu etaj si lift interior. Video
  • Chinezii au lansat pe piata autorulota cu etaj si lift interior
  • Din peisaj nu lipsesc insa nici chicineta, aerul conditionat, masina de spalat sau balconul
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici chicineta, aerul conditionat, masina de spalat sau balconul.

Chinezii de la Maxus au lansat pe piata (probabil) cea mai extravaganta autorulota din toate timpurile, nonconformista creatie prezentata publicului larg sub numele Life Home V90 Villa Edition impresionand in special prin etajul superior din dotare. Care poate fi accesat prin intermediul unui lift interior, pentru o singura persoana.

Seria vestilor bune continua, dupa cum precizam inclusiv anterior, cu o instalatie de aer conditionat, un sistem audio de inalta fidelitate de la JBL, chicineta, balcon, masina de spalat, podea din lemn si sticla ce devine opaca la simpla apasare a unui buton, de la caz la caz.

Life Home V90 Villa Edition

Chinezii de la Maxus au mai anuntat, de asemenea, si ca extravaganta autorulota comercializata sub denumirea de Life Home V90 Villa Edition vine cu pana la 20 de metri patrati la nivelul "parterului". De cealalta parte, etajul extensibil promite sa puna la dispozitia oaspetilor o suprafata care depaseste, cu putin, 12.metri patrati.

Daca vine vorba, in schimb, despre reteta specifica departamentului exterior, lista atractiilor principale cuprinde si o grila frontala de dimensiuni generoase, dar si un set de accente finisate in albastru, plus auriu sau o pereche de blocuri optice spate uriase, montate verticala.

Chinezii de la Maxus nu au oferit publicitatii, cel putin pentru moment, niciun fel de informatie ori detaliu oficial cu privire la sistemul de propulsie regasit in dotarea extravagantei autorulote prezentate publicului larg sub numele Life Home V90 Villa Edition, insa se cunoaste pretul de pornire. Echivalentul a peste 400.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Life Home V90 Villa Edition
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2021