Cinci dotari incredibile pe care le ofera masinile din ziua de azi

Cinci dotari incredibile pe care le ofera masinile din ziua de azi
Industria auto a evoluat considerabil de-a lungul ultimilor ani, lucru care se observa si atunci cand vine vorba despre echipamentele oferite de modelele din ziua de azi.
Distribuie pe Facebook

Farurile cu functie de proiectie.

Farurile reprezinta unul dintre elementele care au cunoscut o dezvoltare uriasa de-a lungul ultimilor ani, industria auto oferind, in ziua de azi, numeroase solutii, dupa buget si preferinte, pentru iluminarea drumului.

Printre multiplele optiuni puse la dispozitia clientilor se regasesc si farurile capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Alte noutati pe partea de lumina constau, exceptand binecunoscutele faruri cu matrice de LED-uri ori Laser, in luminile de zi configurabile si stopurile cu tehnologie OLED.

Parcarea din telecomanda / telefon mobil.

Tehnologiile menite sa transforme parcarea dintr-o adevarata durere de cap intr-o operatiune extrem de simpla si de banala, floare la ureche, au inregistrat, la randul lor, un avans semnificativ...

... cumparatorii avand posibilitatea de a opta, in ziua de azi, si pentru parcarea din telecomanda/telefon mobil. In plus, din aceeasi telecomanda/telefon mobil se mai pot transmite si alte comenzi, precum turarea motorului de sub capota, dupa cum se intampla in unele situatii.

Scaunele care pornesc automat incalzirea si / sau ventilatia.

Sistemele de iluminat si asistenta la parcare nu reprezinta singurele departamente carora constructorii auto le-au alocat personal, buget si atentie aproape nelimitate, de un astfel de tratament bucurandu-se si scaunele.

Printre multiplele noutati cu privire la acest capitol se numara, astfel, si scaunele ce folosesc diferiti senzori si variabile, printre care si umiditatea din aer / temperatura pasagerilor pentru a porni automat incalzire, ventilatia ori ambele.

Instalatiile audio 4D.

Investitii serioase au luat, mai mult sau mai putin surprinzator, si calea instalatiilor audio, masinile din ziua de azi intampinandu-si pasagerii si alaturi de difuzoare 4D, cu tehnologie Dolby Atmos pentru o precizie chirurgicala.

Printre multe detalii demne de mentionat se regaseste si numarul boxelor pe care companiile le-au instalat, anumiti producatori oferind pe modelele din portofoliu si 40 de difuzoare, unele dintre acestea montate in tetiere, plafon etc.

Display-urile de pana la 31.3 inch.

Pentru calatoriile enervant de plictisitoare si lungi, pasagerii de pe locurile spate se pot relaxa, in ziua de azi, cu ajutorul unor display-uri color de pana la 31.3 de inch, compatibile cu cele mai cunoscute servicii de streaming.

Lucrurile nu stau extrem de diferit nici in partea din fata a cabinei, unde industria auto a renuntat la aproape toate comenzile fizice si ornamentele din te mai si miri ce fel de material pentru, evident, display-uri color.

Alte dotari si echipamente interesante.

Alte elemente si detalii mai mult ori mai putin interesante cuprind inclusiv sistemul de directie integrala, care, in unele cazuri, permite mersul in diagonala, asemenea unui crab, sau intoarcerea pe loc, la 360 de grade, similar unui tanc.

Lista cu optiuni continua cu portierele cu inchidere / deschidere cu zero efort, prin simpla apasare a unui buton, aerodinamic activa, plafon instelat / cu tapiterie 3D si, de ce nu tapiteria din piele Vintage / lana Merino.00

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2023