Cinci motive pentru care barbatii iubesc masinile

Cinci motive pentru care barbatii iubesc masinile
Adesea apare întrebarea: De ce bărbații iubesc atât de mult mașinile? Deși nu este o chestiune generalizată, până acum majoritatea bărbaților au demonstrat o afinitate ciudată față de mașini, viteză și curse.
Distribuie pe Facebook

Ei sunt foarte exigenți și meticuloși când vine vorba despre îngrijirea și curățenia mașinilor lor. Aceștia petrec ore întregi urmărind curse de mașini precum cele de Formula 1.

Poate, afinitatea lor pentru mașini și viteză are legătură cu nivelul lor de adrenalină și testosteron (principalul hormon sexual masculin). Din punct de vedere științific, atât adrenalina, cât și testosteronul sunt asociate cu nivelul ridicat de agresivitate.

Cu toate acestea, acești doi factori nu pot fi considerați singurele motive care îi fac pe bărbați să iubească atât de mult mașinile.

Pentru a înțelege mai bine relația dintre bărbați și mașini, vom enumera și alte motive pentru care bărbații sunt atât de atrași de mașinile lor.

Bărbații se tem de respingere

Cine ar fi crezut că bărbații, de asemenea, se tem să fie respinși? Unii bărbați vorbesc despre mașinile lor ca fiind partenera perfectă. Mașinile le pot oferi siguranță, iar prioprietarii lor se pot simți privilegiați.
De aceea în cazul femeilor care au parteneri cu mașini, există riscul să apară probleme în relație, deoarece pot fi geloase pe mașină. Există bărbați care investesc mai mulți bani sau timp de calitate în mașinile lor, decât pentru partenerele din viața reală.
Bărbaților le place să interacționeze, să se distreze. Cu toate acestea, societatea este plină de stereotipuri. Există persoane care își petrec timpul cu cele capabile să conducă cele mai bune mașini și trăiesc în cele mai bune case.
Dacă bărbații nu reușesc să intre într-un astfel de grup, sunt definitiv excluși.

Mașinile sunt parte din viața lor cotidiană-reprezintă o necesitate

Capii de familie vor să aibă mașini personale, pentru a-și putea duce familia acolo unde vor și când vor. Bărbații care au un loc de muncă, sunt mândri de mașinile lor, deoarece îi ajută să ajungă la timp la serviciu.
Mașinile sunt partenerele lor de muncă. Bărbații investesc în mașini, deoarece consideră mașinile o parte importantă din viața lor.

Bărbații sunt afectuoși cu mașinile lor

Bărbații nu își prea arată sentimentele în public. Cu toate acestea, ei nu se feresc să-și arate sentimentele față de mașina lor. Mașinile reprezintă un alt nume. Poate, motivul pentru care le este mai ușor să arate cât de mult țin la mașinile lor, spre deosebire de persoanele reale, este faptul că acestea sunt neînsuflețite. Nu răspund. Cu toate acestea, pot fi buni ascultători.

Mașinile satisfac necesitatea vitezei

Bărbații sunt indivizi competitivi. Ei vor întotdeauna să fie pe primul loc. Din acest motiv, există bărbați cărora le place să conducă cu viteză, pentru a fi în fruntea tuturor celorlalți.

Pe de altă parte, viteza poate fi un bun calmant. Poate fi un remediu antistres pentru unii bărbați. Bărbații, de asemenea, se simt frustrați. Poate fi stresul zilnic de la locul de muncă sau de acasă. Puțină viteză îi ajută să-și limpezească gândurile.
Cu toate acestea, conducerea cu viteză nu este o bună modalitate de a elimina tensiunea, deoarece pot avea loc accidente.

Mașinile le conferă bărbaților putere

Când bărbații se află în spatele volanului, aceștia dețin controlul absolut. Ei pot merge cât de rapid vor. Dacă vor să încetinească, de asemenea, pot să o facă.

Bărbaților le place să fie șefi. Cu toate acestea, ar trebui să conducă ponderat și să nu înceapă să încalce regulile de circulație.
Bărbații și mașinile sunt parteneri inseparabili. Fascinația bărbaților pentru mașini este precum fascinația femeilor pentru pantofi. Cu toate acestea, atât bărbații, cât și femeile trebuie să-și cunoască limitele.

Nu este nimic rău în a iubi mașinile sau pantofii. Pe de altă parte, pentru o perspectivă corectă, trebuie să se stabilească niște priorități adecvate și să se înțeleagă că lucrurile nu sunt permanente și se pot strica într-o zi.

Da, bărbații iubesc mașinile, dar nu doar pe ele. Bărbații iubesc și adrenalina pe care o simt când joacă diverse jocuri cu bani precum sloturi casino sau jocuri păcănele.

Pentru a simți gustul minunat al adrenalinei, puterea dată de banii câștigați în urma pariurilor făcute, nu trebuie decât să intre pe Supercazino.ro, Jocpacanele.ro și Jocsloturi.ro. Acolo se vor simți la fel bine precum la volanul mașinii lor personale cu zeci de cai putere.

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

Distribuie pe Facebook
mai multe