Cine ar fi crezut? O Kia este Masina Anului 2020 in Lume! Nemtii nici macar nu au prins podiumul

Cine ar fi crezut? O Kia este Masina Anului 2020 in Lume! Nemtii nici macar nu au prins podiumul
  • O Kia a fost desemnata Masina Anului 2020 in Lume
  • Premiul ravnit de toate automobilele i-a revenit lui Telluride
  • Modelul cu pricina a batut Mazda3 si Mazda CX-30
Distribuie pe Facebook

O masina a companiei Kia a reusit sa castige prestigioasa competitie World Car Of The Year. Prima generatie a modelului Telluride a batut doua automobile de la Mazda: Mazda3 si Mazda CX-30.

Un juriu format din 86 de jurnalisti de la diferite publicatii auto a desemnat prima generatie a modelului Kia Telluride Masina Anului 2020 in Lume. Aceasta a invins, in lupta pentru marele premiu, atat Mazda3, cat si Mazda CX-30.

Castigatorii World Car Awards

O Kia a reusit sa se impuna, de asemenea, si la categoria World Urban Car, acolo unde nonconformistul Soul a batut versiunea electrica a actualului Mini Cooper. Volkswagen T-Cross completeaza, de aceasta data, clasamentul.

Pe lista premiantilor celei mai recente editii a competitiei World Car Awards si-a trecut numele si modelul Taycan, primul Porsche pe baterii castigand lupta pentru World Luxury Car. Dupa ce a invins Porsche 911 si Mercedes EQC.

Castigatorii World Car Awards

Acelasi juriu format din 86 de jurnalisti de la diferite publicatii auto a mai descoperit in respectiva masina electrica inclusiv aleasa perfecta pentru categoria World Performance Car. In dauna noilor Toyota Supra si Porsche 911.

Ultima, dar nu cea din urma, distinctia World Car Design of the Year i-a fost acordata actualei Mazda3. Care a invins Porsche Taycan la doar doua puncte, clasamentul fiind completat intr-un final de nonconformistul Peugeot 208.

Castigatorii World Car Awards

Distribuie pe Facebook
mai multe