Cine cumpara masinile Dacia? "Vedem clienti care inainte au avut un BMW si acum opteaza pentru un Duster"

Cine cumpara masinile Dacia? "Vedem clienti care inainte au avut un BMW si acum opteaza pentru un Duster"
  • Hakim Boutehra raspunde la intrebarea cine cumpara in Romania noua Dacia Duster
  • Printre aceste persoane se numara si clienti ai unor masini premium la mana a doua
  • Cumparatorii noi aleg versiunile superioare, potrivit oficialului Renault Commercial Roumanie
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat publicatiei ZF, directorul general al Renault Commercial Roumanie a declarat ca printre clientii noului Duster se numara si persoane "care pana acum cumparau masini premium la mana a doua".

Anuntata inca din vara anului trecut, cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster reprezinta un real succes din punct de vedere comercial. Si nu numai, crossoverul companiei de la Mioveni intrand inclusiv in cursa pentru prestigioasa distinctie Masina Anului in Lume.

Cine cumpara insa un astfel de automobil in Romania? Raspunsul oferit de Hakim Boutehra, director general al Renault Commercial Roumanie, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Ziarul Financiar i-ar putea surprinde pe multi. Si nu exageram cu nimic atunci cand spunem acest lucru.

Potrivit oficialului, printre clientii celei de-a doua generatii a crossover-ului din gama Dacia se numara chiar si persoane "care pana acum cumparau masini premium la mana a doua". "Vedem clienti care inainte au avut un BMW si acum opteaza pentru un Duster", mai afirma algerianul.

Director general al Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra mentioneaza si noii cumparatori mizeaza mult pe versiunile superioare. In prezent, 40% din totalul comenzilor inregistrate de automobilul companiei de la Mioveni sunt reusite de variantele de top, cu "climatizare automata si toate dotarile".

Cat costa in Romania cea de-a doua generatie a crossover-ului Dacia Duster? Potrivit listei de preturi afisata pe site-ul producatorului, clientii au de scos din buzunare un minimum de 12.750 de euro, insa modelele mai bine echipat ajung sa depaseasca si 19.000 de euro, inainte de optionale.

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Sursa: Ziarul Financiar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (216) Poze Dacia Duster - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2018