Circulatia pe mai multe strazi din Bucuresti se va inchide pentru aproape sase luni

Circulatia pe mai multe strazi din Bucuresti se va inchide pentru aproape sase luni
Vreme de aproape sase luni, intre 27 aprilie si 13 octombrie, circulatia pe mai multe strazi din Bucuresti va fi inchisa.
Distribuie pe Facebook

Ne pregatim pentru „Strazi Deschise - Bucuresti, Promenada Urbana 2024”. Cel mai popular si amplu eveniment outdoor al Capitalei va incepe pe 27 aprilie si se va incheia pe 13 octombrie.

Suntem la faza discutiilor tehnice – stabilim locatiile exacte in care va avea loc evenimentul si punem la punct toate detaliile organizatorice. Timp de 25 de weekenduri, vom fi prezenti in centrul orasului, pe Calea Victoriei, dar si in cartiere, in toate sectoarele.

Ne dorim sa recladim spiritul de comunitate si sa aducem cultura in strada, mai ales ca anul trecut oamenii au fost incantati de proiect – s-au inregistrat peste un milion de participanti, locuitori ai Capitalei si turisti.

„Strazi deschise – Bucuresti, Promenada urbana” este un eveniment organizat de Primaria Capitalei, prin Directia Cultura, Invatamant, Turism, alaturi de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educationale si Sportive al Municipiului Bucuresti si CREART - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, a anuntat, in cursul zilei de luni, Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2024