Circulatia vehiculelor cu tonaj mare va fi interzisa pe 30 aprilie si 1 mai

Circulatia vehiculelor cu tonaj mare va fi interzisa pe 30 aprilie si 1 mai
Vehiculele a caror masa totala autorizata depaseste 7,5 tone nu vor avea voie sa circule in zilele de 30 aprilie si 1 mai pe unele sectoare de autostrazi si drumuri nationale europene. Sunt exceptate de la regula vehiculele destinate exclusiv transportului de persoane.
Distribuie pe Facebook
"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca, potrivit prevederilor HG nr. 1777/2004 privind introducerea restrictiei de circulatie pe unele sectoare de autostrazi si drumuri nationale europene (E) pentru vehiculele rutiere, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, in zilele de vineri, sambata, duminica si de sarbatoare legala, circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5
tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa in zilele de sarbatoare legala.", potrivit unui anunt postat pe site-ul CNADNR.
"Avand in vedere ca prin HG nr. 370/2012 ziua de 30 aprilie 2012 a fost declarata zi libera, informam participantii la trafic si totodata le reamintim ca pentru ziua de luni, 30 aprilie, si ziua de marti, 1 mai, se aplica prevederile HG nr. 1777/2004. Incalcarea prevederilor HG nr. 1777/2004 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda", se arata la finalul comunicatului.
Distribuie pe Facebook
mai multe