Clarkson si-a scos la vanzare Golf-ul GTI. Cat vrea britanicul pe masina de 230 CP

Clarkson si-a scos la vanzare Golf-ul GTI. Cat vrea britanicul pe masina de 230 CP
  • Jeremy Clarkson si-a scos la vanzare vechiul VW Golf GTI Performance
  • Anuntul de pe DriveTribe vorbeste despre un rulaj de 37.336 kilometri
  • Prezentatorul britanic cere 21.500 lire sterline pe masina de 230 CP
Distribuie pe Facebook

Jeremy Clarkson si-a scos la vanzare vechiul Volkswagen Golf GTI Performance. Inmatriculat pentru prima oara in anul 2015, automobilul german vine cu doar 37.000 de kilometri in bord.

Ce masini conduce Jeremy Clarkson in viata de zi cu zi? Printre raspunsurile pe care le cauti se afla si un Volkswagen Golf GTI cu pachetul Performance.

Inmatriculat pentru prima oara in anul 2015, automobilul de 230 CP a fost scos de curand de vanzare si are doar 37.000 km in bord. Mai mult decat atat, acesta vine impreuna cu toate optionalele oferite de nemti la momentul achizitionarii.

Suma pe care cumparatorul modelului cu motor 2.0 TSI trebuie s-o achite nu este insa deloc una mica. Ba din contra: nota de plata depaseste 20.000 lire.

Pentru cei care sperau sa afle si alte detalii despre respectivul Volkswagen Golf GTI, Jeremy Clarkson s-a limitat sa afirme ca asteapta oferte de la persoanele cu adevarat interesante. Chiar si asa, glumele nu au intarziat sa apara.

Unul dintre cititorii DriveTribe, acolo unde a fost publicat anuntul de vanzare al compactei germane, este dispus sa ofere la schimb o camioneta din 2008.

Altul sustine ca a gasit automobilul cu motor 2.0 TSI de 230 CP pe un alt site de specialitate, chiar cu 500 lire mai ieftin. Si mai interesant este insa ca la adresa respectiva se sustine ca modelul cu pricina s-a vandut intre timp.

Revenind la primul paragraf al acestui material, printre masinile conduse de Jeremy Clarkson in viata de zi cu zi s-au mai numarat si un Ford GT, un Mercedes...

... CLK63 AMG Black Series si chiar trei exemplare Volvo XC90. Ne referim, evident, la automobilele cumparate de jurnalistul britanic care - prin prisma domeniului sau de activitate, are acces la aproape orice model din industrie.

Golf-ul lui ClarksonVolkswagen-ul Golf GTI detinut de Jeremy Clarkson.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2018