Competitia de pronosticuri Dunlop si-a gasit castigatorii

Competitia de pronosticuri Dunlop si-a gasit castigatorii
Distribuie pe Facebook
Competitia de pronosticuri pentru CNR DUNLOP, DUNLOP Rally Manager, dezvoltata de site-ul de specialitate rallymagazin.ro cu sustinerea DUNLOP, si-a premiat castigatorul cel mare al celei de-a doua editii duminica, dupa cea de-a doua superspeciala a Transilvania Rally.
Gabriel Munteanu, un pasionat al curselor de raliu, participant activ in calitate de copilot la 3 etape din CRR DUNLOP 2007, a pariat in 2011 in cadrul concursului DUNLOP Rally Manager pe Valentin Porcisteanu si a castigat marele premiu, un set de anvelope de inalta performanta DUNLOP. Cu domiciliul in Cluj-Napoca, marele premiant al celei de-a doua editii a competitiei de pronosticuri pentru campionatul intern de raliuri si-a ridicat premiul chiar la etapa clujeana a CNR DUNLOP 2012 precizand ca a fost sigur ca va castiga mizand la fiecare etapa pe campion si ca spera ca si in acest an sa reuseasca aceeasi performanta. "DUNLOP Rally Manager este o competitie extraordinara care ne incurajeaza si ne mentine alaturi de fenomen. Premiul este unul mai mult decat generos si felicit marca DUNLOP pentru aceasta initiativa extraordinara", a precizat Gabriel Munteanu. "Anul trecut a fost prima mea participare in cadrul DUNLOP Rally Manager si prima mea victorie. Am mizat pe Vali si am castigat. Anul acesta voi miza tot pe Vali, dar concurenta atat in DUNLOP Rally Manager, cat si in CNR Dunlop 2012 este mai mare si mai acerba", a mai adaugat acesta.
"Podiumul" etapei a doua a DUNLOP Rally Manager a fost format din Gabriel Munteanu - locul I, Alexandru Magirescu - locul II si Daniel Negru - locul III, iar cele trei premii rezervate castigatorilor au fost: un set de anvelope DUNLOP, un ceas sportiv DUNLOP Suunto T1 si respectiv un pachet DUNLOP VIP sezonul 2012 constand intr-o deplasare la una din etapele de raliu din acest sezon al CNR DUNLOP. Ocupantul locului II si-a ridicat premiul la sfarsitul anului trecut, in timp ce ocupantul locului III se va bucura de facilitatile premiului sau in a doua parte a actualului sezon.
Competitia DUNLOP Rally Manager este la a treia editie si isi asteapta noii castigatori pe care ii va premia la sfarsitul acestui an in cadrul Rally Magazin Awards. Noutatea acestei editii este un premiu surpriza pentru cel care va obtine cele mai multe puncte cu echipa sa la cele trei etape 100% de macadam din CNR DUNLOP 2012: Raliul Tara Barsei, Raliul Aradului si Raliul Iasului.
Distribuie pe Facebook
mai multe