Costa cu peste 500 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Logan, insa ofera de doua ori mai multa putere. In plus, vine cu tapiterie din piele bej, scaune incalzite si navigatie cu ecran mare

Costa cu peste 500 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Logan, insa ofera de doua ori mai multa putere. In plus, vine cu tapiterie din piele bej, scaune incalzite si navigatie cu ecran mare
  • Costa cu peste 500 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Logan, insa ofera de doua ori mai multa putere
  • In plus, vine cu tapiterie din piele bej, scaune incalzite si navigatie cu ecran mare
Distribuie pe Facebook

De la orizont nu lipsesc nici farurile insotite de tehnologia bi-xenon. Sau instalatia de climatizare cu reglarea automata, pe numai o singura zona, ce este drept, a temperaturii.

Un exclusivist dealer auto din regiunea Vijfhuizen, Olanda de Nord isi intampina, in aceste zile, cumparatorii aflati in cautarea unei masini noi alaturi de un exemplar extrem de tentant si, totodata, de interesant, respectiva companie fiind, mai precis, gazda unui BMW 320i cu pretul de vanzare de 12.999 de euro. Asamblat in cursul anului 2013, produsul cu pricina ofera - in schimbul sumei mentionate anterior, si o motorizare turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 1.997 de centimetri cubi, care livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 184 de cai putere.

Meniul caracteristic departamentului mecanic continua atat cu un cuplu de 270 de Newton-Metri, cat si cu o transmisie automata dotata cu opt trepte de viteza, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de timp de doar 7.6 secunde, demn mai degraba de un hot-hatch decat de un sedan de lux. La polul opus, viteza de top nu depaseste - mai mult ori mai putin surprinzator, pragul de 235 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii tehnice plusand cu un consum mediu de carburant de 5.9 litri la 100 de kilometri.

Finisat intr-o nuanta metalizata de maroniu, acelasi model cu patru portiere si circa 231.791 de kilometri parcursi in total, pana la momentul actual, se mai poate lauda - la nivelul departamentului exterior, cu multiple elemente cromate, o pereche de faruri cu tehnologia bi-xenon in echipare, un set de jante de dimensiuni generoase, cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj usor. La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, numarul de magie debuteaza cu diferitele detalii din lemn - lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv scaune fata cu functie de incalzire.

La final, persoana ce va achita nota de plata de 12.999 de euro se va mai alege atat cu o tapiterie realizata din piele fina, de culoare bej, cat si cu un sistem de navigatie acompaniat de un display color, o instalatie de climatizare cu reglare automata - pe o singura zona, a temperaturii, un volan multifunctional, cu trei spite. Din peisaj nu lipsesc insa, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici proiectoarele de ceata, geamurile actionate electric, senzorii de parcare, butonul pentru pornirea motorului, cotierele centrale, monitorizarea presiunii in anvelope ori vitezometrul gradat pana la 260 de kilometri pe ora.

BMW 320i de vanzare

BMW 320i de vanzare

BMW 320i de vanzare

BMW 320i de vanzare

BMW 320i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW 320i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2024