Producatorii germani lasati din nou cu buza umflata. Rivalul SERIEI 3 are primele ceasuri de bord 3D din industrie

  • Sunt primele ceasuri de bord 3D din industrie
  • Folosesc un ecran stereoscopic
  • Soferul are la dispozitie trei moduri de afisare
Distribuie pe Facebook

Genesis, divizia de lux a sud-coreenilor de la Hyundai, ofera in premiera mondiala ceasuri de bord 3D pe modelul G70. Acesta este un sedan de clasa medie care nu se vinde in Europa, dar care rivalizeaza cu modele precum BMW Seria 3 sau Audi A4.

Pentru multa lume, brand-ul Genesis este complet necunoscut, in mare parte pentru ca aceste modele nu se regasesc in Europa. Dar totul a inceput in 2004, odata cu lansarea sedanului de lux Hyundai Genesis.

Ceasuri de bord 3D Genesis G70

In 2015 insa, Genesis a devenit un brand de sine statator, recunoscut ca divizia de lux a gigantului sud-coreean Hyundai Motor Group. Printre oficialii de rang inalt se numara Manfred Fitzgerald (fost director de brand si de design la Lamborghini), Luc Donckerwolke (fost director de design la Bentley, Lamborghini si Audi), sau Albert Biermann, fostul sef al diviziei de performanta BMW M.

Ceasuri de bord 3D Genesis G70

Acesta conduce in prezent divizia N de la Hyundai, dar supervizeaza in acelasi timp si modelele Genesis.

Ceasuri de bord 3D Genesis G70

In diferite piete, printre care Coreea de Sud sau Statele Unite ale Americii, brand-ul asiatic vinde o alternativa la BMW-ul Seria 3. Ne referim aici la sedanul G70, care pe piata locala din Coreea este vandut si impreuna cu ceasuri de bord 3D, o premiera in industria auto.

Ceasuri de bord 3D Genesis G70

Pe scurt, inginerii de la Hyundai sustin ca instrumentarul de bord cu display de 12.3 inch monitorizeaza ochii celui de la volan si foloseste un ecran stereoscopic, astfel ca soferul nu are nevoie de ochelari speciali pentru a vedea informatiile 3D.

Ceasuri de bord 3D Genesis G70

Mai mult decat atat, ceasurile de bord pot fi afisate in trei moduri: Modern, Space sau Edge. Desigur, acestea sunt disponibile numai in ofera varfului de gama G70 3.3T in nivelul de echipare Sports Prestige.

Ceasuri de bord 3D Genesis G70

Totodata, daca i se pare deranjant, soferul poate alege sa vada instrumentarul de bord si 2D.

Ceasuri de bord 3D Genesis G70

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ceasuri de bord 3D Genesis G70
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2018