Cu uraganul la poarta, un american si-a parcat Ursuletul in sufragerie. A avut loc si pentru Golf-ul unui prieten

Cu uraganul la poarta, un american si-a parcat Ursuletul in sufragerie. A avut loc si pentru Golf-ul unui prieten
  • Si-a adapostit masina in sufragerie de uraganul Dorian
  • A avut loc si pentru Golf-ul GTI al unui prieten
  • Nu este la prima intamplare de acest gen
Distribuie pe Facebook

Pentru a-si proteja masina de furia uraganului Dorian, care a facut ravagii in Bahamas, un american a parcat-o in sufragerie. El nu este la prima intamplare de acest gen.

Randy Jalil a ajuns celebru in urma cu trei ani, atunci cand si-a ascuns BMW-ul M3 E30 in sufrageria casei pentru a nu fi distrus de uraganul Matthew. Americanul a postat atunci mai multe imagini pe internet, acestea devenind foarte rapid virale.

Masini parcate in sufragerie

Acum, cu uraganul Dorian la poarta, Randy a repetat figura, dar de aceasta data a adapostit in sufragerie si Volkswagen-ul Golf GTI al unui prieten. Si de aceasta data, omul nostru a strans mii de reactii la imaginile postate pe contul sau de Instagram.

Din fericire, zona in care sta Randy nu a fost afectata mai deloc, dupa cum a declarat el pentru The Drive. Mai mult decat atat, iubita lui ii intelege pasiunea pentru masini, asa ca nu a fost deloc deranjata de faptul ca trebuie sa imparta sufrageria cu cele doua "chiriase".

Masini parcate in sufragerie

Daca te intrebi de ce nu le-a adapostit in garaj, iti spunem tot noi: acolo erau deja parcate doua masini.

BMW-ul E30 este fara indoiala cel mai apreciat Seria 3 din toate timpurile iar pretul unui exemplar este intr-o continua crestere. Daca esti in cautarea unuia si daca ai si pretentia sa fie un M3, atunci pregateste-te sa scoti din buzunare chiar si cateva mii de euro bune. Daca nu chiar zeci de mii pentru un exemplar in stare impecabila si cu putini kilometri la bord.

Masini parcate in sufragerie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2019