Cum a aratat prima zi de ridicat masini parcate neregulamentar: circ ieftin si legea nu-i aceeasi pentru toata lumea

Cum a aratat prima zi de ridicat masini parcate neregulamentar: circ ieftin si legea nu-i aceeasi pentru toata lumea
  • Ridicate 7 masini parcate neregulamentar
  • Un sofer a refuzat sa se legitimeze
  • Nu au fost ridicate trei Logan-uri din fata Politiei Capitalei
Distribuie pe Facebook

Ieri a fost prima zi cand Primaria Capitalei a ridicat masinile parcate neregulamentar pe arterele principale ale Bucurestiului. Pentru a le recupera, soferii trebuie sa plateasca cel putin 500 de lei.

Primaria Capitalei le-a pus, in sfarsit, gand rau soferilor care parcheaza neregulamentar incurcand astfel traficul sau chiar blocand caile de rulare ale mijloacelor de transport in comun. O imagine cu care, cei care conduc in fiecare zi in Bucuresti, s-au obisnuit dealtfel.

Ieri a fost prima zi cand cele politistii locali, impreuna cu cele sase platforme din dotarea Companiei Municipale "Managementul Traficului", au iesit la vanatoare de masini parcate neregulamentar pe principalele bulevarde ale Capitalei. La finalul zilei, sapte autoturisme au fost ridicate, dar nu fara circul ieftin de rigoare.

Asa cum era de asteptat, cativa jurnalisti din presa scrisa si televiziune s-au alaturat echipelor de "vanatori". Printre primele masini vizate, trei Dacia Logan albe, care blocau prima banda de circulatie chiar in fata Politiei Capitalei de pe Calea Victoriei.

Masini parcate neregulamentar

Cum legea nu-i aceeasi pentru toata lumea, dupa ce au fost cel mai probabil anuntati in prealabil ca masinile in cauza apartin unor colegi de la Politia Capitalei, politistii locali s-au facut ca ploua si si-au vazut de drum.

Au gasit 100 de metri mai in fata un Mercedes cu numere de Bulgaria pe care insa nu l-au mai iertat. Masina bloca prima banda de circulatie, la fel ca si Logan-urile care pana la urma au fost mutate, asa ca platforma a venit si a ridicat-o in mai putin de un minut dupa ce toate procedurile au fost indeplinite, desigur.

Tot ieri, un sofer care stationa neregulamentar a refuzat sa se legitimeze atunci cand un politist local i-a cerut acest lucru. Dupa cateva minute destul de tensionate s-a calmat si i-a prezentat politistului local cartea de identitate.

Va reamintim ca masinile ridicate sunt depozitate in spatii amenajate din Bulevardul Timisoara si Bulevardul Metalurgiei, care vor functiona non-stop. Pentru a le recupera, soferii trebuie sa scoata din buzunar cel putin 500 de lei.

Sursa: G4Media

Distribuie pe Facebook
mai multe