Cum sa ne protejam sanatatea la volan: vapori activi si nano-particule

Cum sa ne protejam sanatatea la volan: vapori activi si nano-particule
  • Expert Detailing este lider in domeniu pe Romania
  • Tratamentul cu ozon este toxic si poate aduce pagube instalatiei electrice
  • Noutatea in domeniu se numeste Vaportek
Distribuie pe Facebook

Este foarte clar ca traim intr-un mediu poluat, iar timpul nostru nu ne permite sa avem grija de masina personala asa cum trebuie. Nu trebuie sa ne mire ca in sistemul de climatizare al masinii se aduna bacterii care ne pot dauna grav si pot cauza boli pulmonare. Cat despre restul interiorului... din cauza prafului si a mizeriei aduse de afara, riscam sa conducem intr-un focar de infectie. Ce este de facut?

Cristian Pop, cel care a revolutionat detailingul pentru masina in Romania, ne arata intr-un filmulet scurt cea mai noua tehnologie pentru igienizarea interiorului automobilului nostru. Acest tratament se numeste Vaportek, numele liderului mondial in igienizarea aerului din habitaclu, si se face foarte usor in 3 pasi:

1. Detailing interior pentru indepartarea tuturor resturilor si mizeriei la nivel macro, adica ceea ce se vede cu ochiul liber;

2. Tratamentul cu vapori activi Bio-C Vaportek, o solutie 100% naturala bazata pe enzime, uleiuri esentiale si bacterii non-patogene. Acest pas asigura eliminarea sporilor si a microorganismelor care se ascund nevazute in locurile stramte, greu accesibile, eventual potentate de umezeala si temperatura crescute. Vaporii de Bio-C se difuzeaza cu ajutorul unui pistol cu presiune si/sau cu un generator de vapori si se trateaza galeria A/C, mocheta, tapiteria si portbagajul;

3. Ultima etapa se face cu un dispozitiv de la Vaportek numit Restorator. Acesta este in realitate un tun de nano-particule. Cartusul Restoratorului contine o membrana speciala rulata in interior. Aceasta membrana este impregnata cu un alt produs activ, care are la baza uleiuri esentiale. Totul 100% natural. Cand se pune in functiune, Restoratorul difuzeaza formula sa activa sub forma unor vapori uscati ai caror particule au dimensiuni sub-moleculare si care patrund chiar si in structura materialelor din vinil, piele, lemn, textile, etc.

De ce este sistemul Vaportek unul revolutionar?

Spre deosebire de tratamentul cu ozon, care este toxic pentru orice fiinta vie, sistemul Vaportek este integral natural si sigur pentru oameni si animale. Tot spre deosebire de ozon, solutia Vaportek nu pune in pericol echipamentele electronice din masina. Si in final, daca pentru ozon este necesar un tratament indelungat de 8, 12 sau 24 de ore, "Salubrizarea Vaportek" nu dureaza in general mai mult de 30-50 de minute.

Tratamentul de Salubrizare Vaportek se poate face si independent de Detailingul Interior si atunci costa in jur de 50 de euro, diferind putin de la masina la masina.

Cristian Pop ne spune: "Ca unul care a utilizat TOATE tratamentele la zi, de-a lungul istoriei lor, cele chimice, cele cu ozon si cu vapori, toate metodele de ultima generatie care s-au perindat prin industrie de-a lungul anilor, eu recomand sistemul Vaportek. Din tot ce am folosit in ultimii 18 ani de detailing, aceasta este de departe metoda cea mai eficace si mai usor de folosit pentru igienizarea interiorului masinii tale!"

Pentru mai multe detalii, urmareste filmul de mai jos sau intra pe www.expertdetailing.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe