Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Audi vrea sa renunte la cea mai ieftina masina pe care o vinde acum

Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Audi vrea sa renunte la cea mai ieftina masina pe care o vinde acum
  • Cumpara acum una sau regreta mai tarziu
  • Audi vrea sa renunte la cea mai ieftina masina pe care o vinde acum
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la doar 23.600 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si relansata pe piata in 2018, cea mai ieftina masina din actuala gama Audi are zilele numarate. Anuntul a fost facut chiar de seful companiei cu sediul in Ingolstadt, care a dezvaluit recent ca generatia cu numarul doi a subcompactei cunoscute sub numele de A1 nu va primi un succesor.

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

De altfel, astfel de informatii au tot circulat, pe internet, in ultima perioada de timp, insa data exacta la care automobilul construit pe aceeasi platforma precum Skoda Fabia, Volkswagen Polo si SEAT Ibiza va parasi definitiv linia de productia reprezinta un mare mister la momentul de fata.

Unica certitudine cu privire la cea mai ieftina masina din actuala gama Audi consta in pretul de vanzare care, pe piata din Romania, porneste de la 23.600 de euro. Cu mentiunea ca versiunea de baza nu gazduieste in compartimentul motor decat un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, sinonim cu 95 de cai putere.

Inutil de mentionat, aceeasi varianta entry-level isi va mai intampina clientii alaturi de o echipare destul de saracacioasa, care consta intr-o caroserie de culoare alba, jante din otel cu capace si diametrul de 15 inch, tapiterie din stofa neagra, radio cu patru boxe, aer conditionat manual etc.

Noul Audi A1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Audi A1
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2021