Cea mai ieftina masina de la Audi a debutat oficial. Noua generatie are un design controversat si ZERO motorizari diesel

Cea mai ieftina masina de la Audi a debutat oficial. Noua generatie are un design controversat si ZERO motorizari diesel
  • Audi publica primele imagini si detalii ale noului A1
  • Modelul german are un design extrem de controversat
  • Gama de motorizari duce lipsa propulsoarelor diesel
Distribuie pe Facebook

Audi a pus capat asteptarii si a publicat in cursul acestei dimineti primele informatii ofiiciale cu privire la noul A1. Cea de-a doua generatie a subcompactei germane combina un design controversat cu o serie de motorizari exclusiv pe benzina.

Din fata aduce cu un Hyundai de ultima generatie, in timp ce stopurile ne trimit cu gandul la automobilele marcii BMW. In schimb, jantele parca au ceva din vechiul Focus ST, pe cand gurile de ventilatie de la nivelul interiorului ne reamintesc de modelele de origine sud-coreeana.

Dezvelit oficial chiar in cursul acestei dimineti, la o singura zi distanta dupa ce mai multe imagini de presa au ajuns pe internet, noul Audi A1 a suferit modificari majore comparativ cu predecesorul sau. Si nu doar de ordin estetic, ci si din punct de vedere tehnic, dupa cum urmeaza sa vezi.

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Asteptat in showroom-uri inainte de sfarsitul anului 2018, cel mai ieftin automobil al companiei din Ingolstadt nu va mai oferi nici macar o singura unitate diesel odata intrat in generatia cu numarul doi. Drept urmare, clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca in cazul de fata cu...

... unul dintre cele trei propulsoare TFSI anuntate de oficiali. Vorbim despre motorizari cu capacitati cilindrice de 1.0, 1.5 si 2.0 litri - prima cu trei pistoane, ultimele doua in patru cilindri, capabile sa dezvolte puteri maxime cuprinse intre 95 si 200 CP, potrivit informatiilor publicate astazi.

In comparatie cu aceeasi generatie anterioare, noul Audi A1 a castigat cateva zeci bune de milimetri in lungime, depasind in premiera valoarea de patru metri. Mai mare este, de altfel, si capacitatea de incarcare a porbagajului, care variaza intre 335 si 1.090 de litri in functie de pozitia banchetei.

Intr-un final, subcompacta companiei din Ingolstadt mai scoate la iveala si o serie de imbunatatiri tehnologice, precum celebrul Virtual Cockpit ori display-ul tactil de pana la 10.1 inch pentru sistemul multimedia. O alta veste buna vine sub forma instalatiei audio cu 11 difuzoare de la B&O.

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Audi A1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2018