Cumpara unul pana nu este prea tarziu. Muscle car-ul cu motor V8 si cutie manuala va fi scos din productie

  • Productia va fi oprita in toamna acestui an
  • Pe lista se mai afla si GT350R si Mustang Bullit
  • Shelby GT500 ramane singurul Shelby din gama Ford
Distribuie pe Facebook

Reprezentantii producatorului din Dearborn au confirmat, la un eveniment recent, ca modelele Shelby GT350, 350R si Mustang Bullit vor fi scoase din productie in aceasta toamna, conform planului.

In urma cu sase ani, Ford lansa in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles modelul Mustang Shelby GT350 si la scurt timp o versiune si mai extrema denumita GT350R.

Ford Mustang Shelby GT350

Marea diferenta intre ele este ca a doua era mai potrivita pentru circuit, dar altfel ambele sunt echipate cu acelasi motor V8 de 5.2 litri, aspirat natural, care livreaza 530 CP puntii spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte.

Ford Mustang Shelby GT350

In scurt timp, drumul acestui Shelby GT350 va ajunge la final. Reprezentantii Ford au confirmat, in cadrul unui eveniment recent, ca productia acestuia, impreuna cu a lui GT350R si a celebrului Mustang Bullit, va fi oprita in toamna acestui an, conform planului.

Ford Mustang Shelby GT350

Vestea nu trebuie primita cu tristete, spun americanii, pentru ca astfel lasa locul altor modele si mai interesante. Un exemplu bun ar fi noul Mustang Mach 1.

Ford Mustang Shelby GT350

Acesta imparte mai multe componente cu GT350, insa nu si motorul V8 de 5.2 litri. In cazul sau vorbim tot de un V8, dar de 5.0 litri.

In aceste conditii, Mustang Shelby GT500 ramane singurul Shelby din gama Ford. Acesta este cel mai puternic model de serie construit vreodata de brand-ul din Michigan oferind 760 CP dintr-un motor V8 supraalimentat.

Ford Mustang Shelby GT350

Ford Mustang Shelby GT350

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mustang Shelby GT350
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2020