Curatenie de primavara in gama BMW. Modelul care nu mai prinde o noua generatie

Curatenie de primavara in gama BMW. Modelul care nu mai prinde o noua generatie
  • Seria 3 GT nu mai primeste o noua generatie
  • Anuntul a fost facut la o intalnire recenta cu investitorii
  • In 2021, BMW lanseaza cinci modele full electrice
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a confirmat ca Seria 3 Gran Turismo nu va mai primi o noua generatie. Anuntul a fost facut la intalnirea anuala cu investitorii.

Gusturile clientilor au devenit din ce in ce mai diversificate, astfel ca marii producatori de automobile s-au vazut nevoiti sa complice tot mai mult gama de modele. Bavarezii de la BMW nu fac exceptie, in contextul in care in ultimii ani au aparut diferite versiuni ale modelelor "clasice".

Ne referim aici la Seria 4 Gran Coupe, la Seria 3 Gran Turismo sau la Seria 2 Active Tourer, printre altele. Oficialii producatorului din Munchen vor acum sa simplifice gama de modele si au confirmat la o intalnire recenta cu investitorii ca unele variante nu vor mai primi o noua generatie.

BMW Seria 3 GT

Reprezentantii BMW au vorbit in special de Seria 3 Gran Turismo, un model pe care nemtii l-au lansat in urma cu sase ani cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Mai marii companiei au sugerat in urma cu ceva timp ca Seria 3 Gran Turismo s-ar putea sa dispara din gama, dar acum totul a devenit oficial.

BMW Seria 3 GT

In cadrul aceleiasi intalniri, constructorul bavarez a vorbit si despre planurile sale de viitor in ceea ce priveste modelele plug-in hybrid si electrice. In 2021, BMW intentioneaza sa lanseze nu mai putin de cinci modele cu zero emisii, printre care iX3, iNext si un Mini Electric. Pana in 2025, gama nemtilor va include 12 modele full-electrice si 13 cu sistem de propulsie hibrid.

BMW Seria 3 GT

Totodata, BMW pune accentul si pe dezvoltarea de sisteme autonome Level 3 care isi vor gasi locul in oferta mai multor modele care urmeaza sa fie lansate peste doi ani. Potrivit nemtilor, acestea se vor conduce singure (soferul intervine doar in cazuri de forta majora) pe autostrada pana la viteze de maxim 130 de km/h.

BMW Seria 3 GT

Tot in 2021 va fi lansat un program pilot in cadrul caruia vor fi testate masini gandite special pentru mediul urban si dotate cu sisteme autonome Level 4 si Level 5. Asta inseamna ca sunt complet autonome iar BMW sustine ca vor putea atinge chiar si 70 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2019