Curse ilegale de carute pe A2, in Constanta

Curse ilegale de carute pe A2, in Constanta
Undeva la intrare pe autostrada Soarelui, in judetul Constanta, cativa cetateni din mediul rural s-au decis sa isi regleze conturile in urma unei competitii. Asa ca au organizat o cursa de carute, dar intr-un loc nepermis: pe autostrada.
Distribuie pe Facebook

Cele doua carute din imagini par speciale pentru asa ceva. Adica sunt scurte, usoare, bine ingrijite, trase de cai frumosi si puternici. Iar conducatorii lor sunt aerodinamici, stand in genunchi. Fara indoiala ca nu sunt la prima manifestare de acest gen. Problema este ca accesul vehiculelor cu tractiune animala este interzis pe autostrazi, inclusiv pe bretelele de intrare, ca in acest caz. Si asta pentru ca aici se merge cu viteza mare, iar evitarea unei carute care merge incet poate produce accidente grave.

Insa pe cei doi protagonisti nu ii intereseaza aspectul sigurantei. Se intrec cu atelajele lor pana cand calul putere din dotare nu mai poate. Fara indoiala, este un fel de cursa ilegala, cel mai probabil pe bani sau alte reglari de conturi, in stil rural.

Si ca sa ne convinga de "seriozitatea" cursei, cele doua carute sunt escortate, asa cum se cuvine, de catre un autoturism marca BMW, cu numere straine, pe avarii.

Distribuie pe Facebook
mai multe