Daca n-ai bani de M3, asta e masina TA! Are 382 de CAI si face suta in doar 4,4 secunde. POZE REALE

  • BMW a lansat la Los Angeles primul M340i din istoria companiei
  • Modelul bavarez ofera 382 de cai putere pe toate cele patru roti
  • Producatorul va oferi chiar si o versiune cu tractiune spate
Distribuie pe Facebook

BMW profita de editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles pentru a prezenta in fata lumii intregi primul M340i din istoria companiei.

Pus in miscare de un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, modelul lansat special pentru a concura cu Audi S4 si Mercedes C43 AMG are nevoie de doar 4.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Secretul acestor performante consta intr-o putere maxima de 382 CP, livrata tuturor celor patru roti prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte si a celebrului sistem xDrive.

Spre deosebire de automobilele impotriva carora concureaza - in speta modelele Audi S4 si Mercedes C43 AMG, noul BMW M340i va fi disponibil la vanzare chiar si intr-o versiune cu tractiune spate, destinata iubitorilor de derapaje controlate.

De stoparea celor 382 CP se va ocupa un sistem compus din discuri de pana la 348 de milimetri, in timp ce caracterul dinamic va fi asigurat de o suspensie M Sport si un diferential electronic.

Din punct de vedere estetic, noul BMW M340i vine cu spoilere fata si spate restilizate pentru o doza de agresivitate, plus un jante de dimensiuni generoase pentru a se diferentia de celelalte variante de motorizare ale gamei Seria 3.

La interior, automobilul lansat special pentru a concura cu modelele Audi S4 si Mercedes C43 AMG de volan multifunctional cu design in trei spite si scaune sport cu suport lateral marit.

BMW M340i - Poze Reale

BMW M340i - Poze Reale

BMW M340i - Poze Reale

BMW M340i - Poze Reale

BMW M340i - Poze Reale

BMW M340i - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M340i - Poze Reale
mai multe