Daca pleci de 1 Mai la Vama Veche, foloseste #UberVAMA, ca sa imparti masina cu alti tineri

Daca pleci de 1 Mai la Vama Veche, foloseste #UberVAMA, ca sa imparti masina cu alti tineri
  • Costul unei calatorii este de 150 de lei
  • Costul se poate imparti la numarul de pasageri
  • Poti merge pana in Vama cu 50 de lei
Distribuie pe Facebook

Daca ai de gand oricum sa pleci la Vama de 1 Mai, atunci de ce sa nu iei cu tine in masina si pe altcineva? UberVAMA este modul prin care poti imparti masina cu noi prieteni.

Știm că drumul spre mare este cel mai frumos atunci când îl împarți cu cineva. Iar dacă destinația ta în weekendul prelungit de 1 Mai este Vama Veche, UberVAMA este modul prin care poți împărți mașina cu noi prieteni.

Cum funcționează?

Înscrie-te pentru a putea conduce cu Uber, urmând ca echipa Uber să te contacteze pentru a urma toți pașii necesari;

Vineri, 28 aprilie și apoi luni, 1 mai, intră online în aplicația Uber pentru parteneri în oricare din intervalele orare 8:00 – 10:00; 12:00 – 14:00 sau 16:00 – 18:00;

Aplicația te va conecta cu un pasager sau cu un grup de până la trei persoane care merg în Vama Veche. Procedează la fel și la întoarcerea în București.

Costul pentru o călătorie, indiferent de numărul de pasageri (maximum 3) este de 150 lei (daca sunt 3 pasageri, platesc 50 de lei fiecare).

Important de știut în funcție de numărul solicitărilor, ia în calcul și posibilitatea ca aplicația să nu te conecteze într-un anumit interval orar cu alți oameni care merg în Vamă sau spre București. În această situație, poți alege să aștepți următorul interval orar sau să te pornești la drum.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2017