Daca Tesla a trimis o masina in spatiu, cehii de la Skoda si-au trimis nava amiral...pe Marte

Daca Tesla a trimis o masina in spatiu, cehii de la Skoda si-au trimis nava amiral...pe Marte
  • Skoda a trimis un Superb pe Marte
  • Mars este o comuna din Franta
  • In 2009 avea numai 547 de locuitori
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat un clip video extrem de amuzant care face trimitere la reusita americanilor de la Tesla, care au trimis o masina reala in spatiu.

Elon Musk si doua dintre companiile fondate de el, Tesla si SpaceX, au fost pe buzele tuturor in aceste zile si si-au asigurat locul in istorie. Daca nu stii la ce ne referim, iti aducem aminte ca saptamana trecuta, Falcon Heavy (cea mai puternica si rapida racheta construita pana acum de oameni) a fost lansata cu succes pe orbita si s-a intors inapoi pe Pamant.

Odata cu ea, excentricul miliardar Musk si-a trimis in spatiu si propria masina, o Tesla Roadster, care s-a aflat in varful rachetei. Aceasta decizie a starnit diferite reactii in industria auto, si la nivel mondial, unii declarandu-se chiar amuzati de aceasta premiera. Printre acestia se numara si cehii de la Skoda, care au urmat modelul si au trimis un Superb...pe Marte.

Inainte sa te scarpini in cap de mirare, trebuie insa sa iti spunem ca nu pe planeta Marte, ci IN "Mars", o comuna in departamentul Loire din sud-estul Frantei. Aceasta are o suprafata de 12,03 kilometri patrati iar in 2009 avea o populatie de numai 547 de locuitori.

Dupa ce isi verifica oglinda retrovizoare, soferul (imbracat intr-un costum asemanator cu cel de astronaut) porneste motorul si pleaca spre Marte. In tot acest timp, display-ul sistemului de infotainment afiseaza mesajul "Don't panic Elon!" (Nu intra in panica Elon). Toate acestea, dar si intregul proces il poti urmari in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe