Dacia Duster este "Masina Anului 2011 in Romania"

Dacia Duster este "Masina Anului 2011 in Romania"
Dacia Duster a fost desemnata "Masina Anului 2011 in Romania" in urma votului acordat de juriul Asociatiei Presei Auto din Romania (APAR), organizatoarea competitiei. Dacia Duster a obtinut in clasamentul final un total de 243 puncte, devansand la mare distanta modelele Citroen C3/DS3, cu 130 puncte, si Opel Meriva, cu 105 puncte.
Distribuie pe Facebook
"Suntem deosebit de mandri si onorati de acest rezultat. Acest premiu, atribuit de un juriu foarte exigent, vine sa confirme calitatile modelului Duster, model care se afirma deja drept un succes comercial atat in Romania, cat si plan international", a declarat Fabrice Cambolive, director comercial Dacia Renault Nissan Romania.

Lansat la salonul de la Geneva, Duster a devenit in scurt timp liderul segmentului 4x4 pe piata din Romania si cel mai exportat model al gamei Dacia. Pana la sfarsitul lunii noiembrie, in intreaga lume se inregistrau peste 90.000 de comenzi pentru Dacia Duster.

O mare parte din activitatea de inginerie pentru modelul Duster a fost realizata in Romania, de catre echipele Renault Technologie Roumanie.

Juriul format din ziaristii membri ai APAR a acordat azi si premiul "Evenimentul Anului". Acesta a revenit Renault Technologie Roumanie pentru inaugurarea Centrului Tehnic de la Titu din 15 septembrie 2010. Premiul a fost primit de Fabrice Jouanny, directorul Centrului Tehnic Titu.

"Centrul Tehnic Titu completeaza dispozitivul de inginerie al Renault Technologie Roumanie. Echipele romanesti de inginerie beneficiaza de mijloace moderne pentru testarea noilor modele de vehicule si de organe mecanice. Romania dispune astfel de un centru de testare unic in Europa de Est", a declarat Fabrice Jouanny.

Centrul Tehnic Titu a fost inaugurat in data de 15 septembrie 2010, in prezenta Presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si a lui Patrick Pelata, Director General Delegat pentru Operatiuni al Renault. Constructia centrului a fost realizata cu antreprize exclusiv romanesti, iar mijloacele de incercare au fost produse de furnizorii de sisteme de testare ai Renault la nivel mondial si utilizeaza cele mai avansate tehnologii in domeniu.


Sursa: Dacia
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2010