Dacia Duster, premiata in Marea Britanie

Dacia Duster, premiata in Marea Britanie
Dacia Duster continua sa faca valuri in Marea Britanie, unde a primit doua premii din partea prestigioaselor publicatii FHM si Top Gear.
Distribuie pe Facebook
SUV-ul comercializat in Marea Britanie sub brandul Dacia a primit din partea Top Gear premiul "chilipirul anului 2012", iar cealalta revista l-a desemnat "cea mai buna masina daca nu ai mai multi bani".
Ambele publicatii au testat masina pe unul dintre cele mai dificile drumuri din lume, respectiv Canon del Pato din Muntii Anzi. Concluzia celor de la Top Gear este elocventa: "Nicio masina din lume nu-ti ofera mai multa libertate ca Dacia Duster".
In alta ordine de idei, un experiment realizat de Autoxpress a aratat ca Sandero, un alt model din portofoliul Dacia, poate concura oricand cu masinile produse de nemti si japonezi. Modelul a fost expus cu sigla acoperita intr-un centru comercial britanic, iar rezultatele au fost surprinzatoare.
Unii clienti au crezut ca este vorba despre o marca japoneza ca Nissan sau Toyota, in timp ce altii sustineau ca modelul este de fapt un Volkswagen.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2012