De la vis la realitate: Fa cunostinta cu noul Can-Am Ryker 900, un vehicul cu trei roti si 82 CP pe care il poti personaliza mai ceva ca pe un Rolls-Royce Phantom

De la vis la realitate: Fa cunostinta cu noul Can-Am Ryker 900, un vehicul cu trei roti si 82 CP pe care il poti personaliza mai ceva ca pe un Rolls-Royce Phantom
Negru sau alb? De ce nu ambele? Si ar mai merge si un pic de galben, de rosu, de un bleu care sa iti aminteasca, vara viitoare, de cerul senin pe care l-ai savurat, iarna aceasta, in cautarea adrenalinei...
Distribuie pe Facebook

Similar unui pictor care iubeste la nebunie panza - ridicand-o la rang de divinitate, asemeni unui olar ce transforma o simpla bucata de lut intr-o adevarata opera de arta, clientii noului Can-Am Ryker 900 vor avea parte de o experienta complexa si - de asemenea, incitanta in crearea propriului exemplar de vis.

Fiecare cumparator al spectaculosului vehicul cu trei roti si un motor in trei cilindri, conceput pentru a dezvolta un total de 82 de cai putere, plus 79 de Newton-Metri, va fi intampinat de o gama variata de culori... pentru o gama variata de elemente - fiecare alegere urmand sa te (a)duca mai aproape de un rezultat cu adevarat unic.

Can-Am Ryker 900

Un rezultat care sa coincida propriului lifestyle si care sa inspire pilotul sa imparta cu persoana de pe scaunul pasagerului - unul dintre multiplele accesorii propuse de Can-Am Ryker 900, senzatia de libertate trezita inca de la prima nota muzicala a propulsorului cu o capacitate de 0.9 litri si racire cu lichid.

Senzatie amplificata de fiecare metru si kilometru parcursi cu o usurinta oarecum nemaiintalnita, multumita atat suspensiei optionale de la FOX, cat si unui numar considerabil de sisteme de asistenta prezente in standard - precum ABS, TCS, SCS, Hill Hold Control, menite sa pastreze situatia sub control cu fiecare provocare ivita.

Mare consumator aventura? Intotdeauna in cautare de adrenalina si, de asemenea, mereu nerabdator sa iti expui stilul? De la performantele oferite si pana la optiunile de personalizare promise, noul Can-Am Ryker 900 reprezinta, fara doar si poate, optiunea ideala pentru persoanele aflate in cautarea unui vehicul cu trei roti.

Distribuie pe Facebook
mai multe