Dorel s-a angajat la Politia Locala. Sofer sanctionat pentru ca si-a parcat "Wolzvagin-ul" neregulamentar

Dorel s-a angajat la Politia Locala. Sofer sanctionat pentru ca si-a parcat "Wolzvagin-ul" neregulamentar
  • A parcat neregulamentar
  • Politistul Local i-a lasat o invitatie
  • Documentul era plin de greseli de scriere
Distribuie pe Facebook

Un politist local din Brasov a sanctionat un sofer pentru ca ar fi parcat neregulamentar. Numai ca invitatia de a se prezenta la sediu transmisa conducatorului auto era plina de greseli de scriere.

Politia Locala din Brasov nu se lasa la colegii din Vrancea. Dupa ce in urma cu doua saptamani un agent a amendat un sofer din orasul Odobesti pentru ca a murdarit carosabilul cu noroiul de pe strada, acum, un alt politist local, de aceasta data de la Brasov, a ajuns de rasul intregii tari.

Omul legii i-a lasat soferului o invitatie de a se prezenta la sediu, asa cum cere procedura, pentru a-i fi comunicata abatarea, numai ca documentul era plin de greseli de scriere. Spre exemplu, "Dorel" a scris ca masina in cauza era un "Wolzvagin" si ca "egzista plamse foto". Stim ca nu-i tocmai usor de pronuntat Volkswagen, dar "Wolzvagin" n-am mai auzit pana acum.

Poza a fost facuta publica de celebrul politist Marian Godina pe pagina sa de Facebook si a devenit in scurt timp virala.

Invitatie Politia Locala Brasov

Soferul din Odobesti, care a murdarit carosabilul cu noroiul de pe strada, a primit pe langa acea instiintare si o amenda de 1000 de lei. Asa cum era de asteptat, acesta a contestat amenda in instanta.

Nivelul de pregatire al agentilor de la Politia Locala a fost de foarte multe ori contestat iar aceste doua intamplari, si cate or mai fi pe langa dar care nu au ajuns in spatiul virtual, nu fac altceva decat sa puna aceasta institutie intr-o lumina si mai proasta.

Distribuie pe Facebook
mai multe