Doua dintre muzeele Ferrari sunt acum la doar un singur click distanta

Doua dintre muzeele Ferrari sunt acum la doar un singur click distanta
  • Muzeul Ferrari din Maranello poate fi acum vizitat si cu ajutorul serviciului Google Street View
  • In turul oferit de aplicatia cu pricina a fost inclus si muzeul Enzo Ferrari din Modena
  • Pasionatii de masini pot pasi virtual si in interiorul muzeelor Lamborghini, Corvette sau Honda
Distribuie pe Facebook

Serviciul Google Street View le face cadou iubitorilor de masini un tur privat prin doua dintre cele mai ravnite muzee auto din lume: Muzeul Ferrari din Maranello si Muzeul Enzo Ferrari.

Orice iubitor de masini isi doreste sa ajunga in cateva locuri care sunt in stransa legatura cu pasiunea lui: unii vor sa viziteze circuite precum Spa Francorchamps, Nurburgring sau Silverstone, altii fabricile unde se construiesc aceste poezii in miscare care ne fascineaza sau muzeele dedicate lor.

Pentru a le vizita, teoretic, trebuie sa te deplasezi in acel loc, dar practic, cu ajutorul celor de la Google Street View, poti ajunge in astfel de locuri din confortul casei tale.

Ultimele adaugate pe o lista care mai contine fabrica Pagani din Modena, muzeul Lamborghini, muzeul Corvette sau atelierele Abarth, s-au alaturat si doua muzee inchinate calutului cabrat, si anume Muzeul Ferrari din interiorul fabricii de la Maranello si Muzeul Enzo Ferrari care este amenajat in fosta locuinta a lui "Il Commendatore" de langa Modena.

Imaginile realizate la unghi de 360 de grade dezvaluie trei expozitii cu o importanta mare in istoria marcii italiene: "Genius and Secrets" din interiorul muzeului de la Maranello, respectiv "Engine Museum" si "Ferrari's homage to Pavarotti" din muzeul dedicat creatorului acestui vis numit Ferrari.

Serviciul Street View nu a uitat nici de cei care indragesc masinile japoneze. Acestia pot vizita virtual muzeele Honda, Toyota sau Mazda.

Genius and Secrets, Muzeul Ferrari / Maranello

Engine Museum, Muzeul Enzo Ferrari / Modena

Ferrari’s homage to Pavarotti, Muzeul Enzo Ferrari / Modena

Distribuie pe Facebook
mai multe