Dupa episodul cu tractiunea fata, nemtii de la BMW vin cu o alta bomba: M3-ul pick-up ar putea intra in productie

Dupa episodul cu tractiunea fata, nemtii de la BMW vin cu o alta bomba: M3-ul pick-up ar putea intra in productie
  • Un oficial BMW a declarat ca un pick-up nu iese din schema nemtilor
  • BMW a lansat in 2011, in gluma, o serie de poze cu un astfel de model
  • Constructorul german ar putea intra pe aceasta piata folosindu-se de parteneriatul incheiat cu Toyota
Distribuie pe Facebook

La scurt timp dupa ce constructorul german de automobile BMW a lansat pentru piata chineza Seria 1 cu tractiune fata, unele voci sustin ca acum nemtii se gandesc la lansarea unui pick-up.

Toti fanii marcii germane isi amintesc Ziua Pacalelilor din anul 2011, atunci cand BMW a lansat unele poze cu un M3 pick-up. Desi atunci a fost doar o gluma, acum ciudata si in acel timp fascinanta masina, ar putea intra in productie.

Intrebat anul trecut de aceasta posibilitate, Hendrik von Kuenheim, vice-presedintele BMW pentru zona Asia, Pacific si Africa de Sud declara clar si raspicat ca asa ceva "nu se potriveste genei si culturii noastre."

Acum, Marc Werner, directorul general al BMW Australia, a revenit asupra problemei, cu un raspuns care lasa loc de foarte multe speculatii. Avand in vedere ca piata pick-up-urilor va primi un nou membru, ne referim aici la Mercedes, Werner a declarat despre un pick-up ca "Niciodata sa nu spui niciodata." si ca deocamdata tatoneaza terenul.

Nemtii din Stuttgart se pregatesc sa isi faca debutul pe aceasta piata cu o masina bazata pe Nissan-ul Navara, dar a carei caroserii si sasiu va purta semnatura constructorului german. Botezat GLT Class, acesta ar urma sa fie primul pickup premium, datorita calitatii ridicate a constructiei, peste nivelul a ceea ce exista la momentul actual pe piata.

Dupa exact acelasi model ar putea si BMW sa intre pe piata pick-up-urilor, avand in vedere parteneriatul incheiat cu Toyota. Constructorul german s-ar putea folosi de acest acord pentru a dezvolta versiunea proprie a bine-cunoscutului Hilux.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2016