Dupa Peugeot, Citroen si DS, Trust Motors devine importatorul oficial al marcii OPEL in Romania

Dupa Peugeot, Citroen si DS, Trust Motors devine importatorul oficial al marcii OPEL in Romania
  • Trust Motors preia activitatea marcii Opel in Romania
  • Nemtii au fost achizitionati de Grupul PSA in 2017
  • Se asteapta aprobarile finale din partea autoritatilor romane
Distribuie pe Facebook

Trust Motors, actualul importator al marcilor Peugeot, Citroen si DS pe piata din Romania, va prelua intreaga activitate a brand-ului Opel. Constructorul german de automobile a fost cumparat in urma cu trei ani de gigantul francez PSA Peugeot-Citroen.

In 2017, grupul francez PSA Peugeot Citroen si-a adaugat in portofoliu un nou constructor de automobile. Este vorba despre Opel.

Acum, la trei ani de la aceasta mutare, incep sa se vada efectele si pe piata din Romania. Intreaga activitate a brand-ului Opel, care pana acum era gestionata de Opel Southeast Europe LLC, va fi preluata de Trust Motors.

Acesta din urma este actualul importator oficial al marcilor Peugeot, Citroen si DS pe piata din Romania si va deveni, in scurt timp, si al nemtilor de la Opel.

In acest moment se asteapta aprobarile finale din partea autoritatilor romane, inainte ca Trust Motors sa integreze complet activitatea Opel in cadrul companiei.

"Este un pas inaine in parteneriatul cu Grupul PSA. Avem o lunga istorie de colaborare fructuoasa si sunt covnins ca aceasta preluare aduce o valoare semnificativa pentru toate partiel interesate si ne va ajuta sa gestionam impreuna, cu succes, provocarile aduse de noua era a mobilitatii si electrificarii auto," au fost cuvintele lui Andrei Iacob, CEO-ul Trust Motors.

Distribuie pe Facebook
mai multe