Este sfarsitul unei ere. Celebrul producator italian de masini sport anunta ca renunta la motorul V8 in favoarea celui electric

Este sfarsitul unei ere. Celebrul producator italian de masini sport anunta ca renunta la motorul V8 in favoarea celui electric
  • Este sfarsitul unei ere
  • Celebrul producator italian de masini sport anunta ca renunta la motorul V8 in favoarea celui electric
Distribuie pe Facebook

Pana in 2025, fiecare vehicul din gama legendarei companii cu sediul in Modena va fi disponibil, la vanzare, si intr-o versiune pe baterii.

Un nou nume cu greutate din industria auto a dezvaluit, de curand, ca zilele in care isi intampina cumparatorii cu dare de mana alaturi de propulsoare uriase - cu multi cilindri in dotare, se apropie de sfarsit, Maserati anuntand, cu ocazia evenimentului Motor Valley Fest, ca va renunta la motorizarea V8. Ultimele astfel de produse vor fi prezentate publicului larg in prima jumatate a lui iulie si vor gazdui sub capota, mai mult ori mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, o unitate twin-turbo cu capacitatea de 3.8 litri - conceputa special pentru a livra celui de la volan undeva in jurul a 580 de cai putere.

Fondata acum aproape 110 ani, in orasul italian Bologna, faimoasa companie a mai precizat si ca fiecare model al sau va fi oferit, in curand, inclusiv intr-o varianta suta la suta electrica, primele exemple concrete in acest sens constand - oarecum inutil de mentionat, in duo-ul compus din GranTurismo Folgore & Grecale Folgore; seria subiectelor abordate de conducerea Tridentului se incheie cu trio-ul Levante Zeda / Ghibli Zeda / Quattroporte Zeda, trei unicate cu o caroserie in degrade.

Maserati Zeda

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Maserati Zeda
mai multe