Este sfarsitul unei ere. Ford opreste productia acestei masini dupa 46 de ani

Este sfarsitul unei ere. Ford opreste productia acestei masini dupa 46 de ani
  • Este sfarsitul unei ere
  • Ford opreste productia acestei masini dupa 46 de ani
Distribuie pe Facebook

Compania americana ar putea renunta - de asemenea - si la varianta cu o caroserie insotita de cinci portiere.

Prezentata publicului larg in 1976 si ajunsa la generatia cu numarul sapte, celebra masina comercializata de Ford sub numele de Fiesta a fost disponibila - de-a lungul timpului, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul american la dispozitia clientilor si cumparatorilor sai s-a regasit - de fiecare data, si un hatchback cu numai trei usi in dotare, daca mai trebuia cumva precizat.

Respectivul meniu va disparea insa - in perioada urmatoare - din oferta companiei de peste Ocean, asamblarea acestei arome urmand a lua sfarsit peste doar cateva luni, in vara ce se apropie cu pasi mari si repezi.

Scaderea dramatica a numarului unitatilor comercializate, dar si interminabila criza a semiconductorilor sau planurile ce prevad transformarea fabricii din orasul Koln - unde actuala generatie a masinii comercializate de Ford sub numele de Fiesta este construita, intr-un univers al electricelor se regasesc printre principalele motive ale renuntarii la varianta cu trei portiere. Daca te intrebai cumva - evident.

Un final similar ar putea defini - totodata - si cariera versiunii insotite de o caroserie cu cinci usi in echipare, astfel ca persoanele dornice de un hatchback subcompact trebuie sa actioneze in urmatoarele zile si saptamani.

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Ford Fiesta Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2022