Exista numai 80 de masini in toata lumea. Una a fost scoasa la vanzare chiar astazi

Exista numai 80 de masini in toata lumea. Una a fost scoasa la vanzare chiar astazi
  • Un dealer auto din Arabia Saudita are la vanzare un Mercedes CLK DTM AMG Cabriolet
  • Automobilul german a fost fabricat in numai 80 exemplare si ofera un V8 de 582 CP
  • Pretul de achizitie ramane un mister, insa astfel de modele s-au dat si cu 350.000 euro
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 80 de exemplare ale seriei Mercedes CLK DTM AMG Cabriolet a fost scos de curand la vanzare in Riad, Arabia Saudita. Potrivit actualului sau proprietar, exclusivistul automobil german a parcurs doar 10.500 de kilometri din 2007 si pana in prezent.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ doua decenii, vechea familie de modele Mercedes CLK a fost oferita in versiuni care mai de care mai interesante. In varful lantului trofic se afla, fara doar si poate, fiorosul CLK GTR, insa nici produsele comercializate ulterior nu au dezamagit.

Vezi, de exemplu, varianta inspirata din automobilul cu ajutorul caruia nemtii s-au impus in DTM. Fabricata in 180 de exemplare, dintre care numai cu un plafon retractabil, aceasta a impresionat o lume intreaga multumita V8-ului livrat la pachet alaturi de o caroserie "sanatos" umflata.

Mercedes CLK DTM de vanzare

Mercedes CLK DTM de vanzare

Despre un Mercedes CLK DTM Cabriolet discutam, de altfel, si in cazul de fata, un astfel de model fiind scos de curand la vanzare in Riad, Arabia Saudita. Anuntul nu spune nimic despre suma de achitat, dar produse precum cel din cazul de fata s-au dat si cu 350.000 de euro.

Revenind la automobilul din aceste imagini, trebuie precizat ca el a parcurs doar 10.500 de kilometri din 2007 si pana in prezent. Pe scurt, benzinarul de 5.4 litri si aproximativ 582 CP nu a fost solicitat prea mult la viata lui, insa viseaza in fiecare zi si noapte la asfalt plat si de calitate.

Pentru persoanele care prefera sa impresioneze mai degraba prin look decat performanta, respectivul Mercedes CLK DTM Cabriolet propune la exterior o caroserie de culoare alba si jante din aliaj in sase spite duble. Nu lipsesc din meniu nici accentele de carbon sau evacuarea dubla.

Fibra de carbon revine la nivel de interior, alaturi de patru scaune individuale si o combinatie de piele, plus alcantara. Pe scurt, reteta pe care te-ai astepta sa o gasesti in cazul unui automobil sport, inspirat dintr-un model invingator in Campionatul German de Turisme a.k.a. DTM.

Mercedes CLK DTM de vanzare

Mercedes CLK DTM de vanzare

Mercedes CLK DTM de vanzare

Mercedes CLK DTM de vanzare

Mercedes CLK DTM de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes CLK DTM de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2017