Fabrica Ford de la Craiova produce zilnic 500 de unitati B-Max

Fabrica Ford de la Craiova produce zilnic 500 de unitati B-Max
Ford Romania a exportat in luna septembrie 2.630 de unitati Ford B-Max, iar in fiecare zi uzina de la Craiova produce 500 de asemenea vehicule.
Distribuie pe Facebook
"Strainii au cumparat deja masina fara sa o vada in showroom-uri. Ei au vazut B-Max doar la saloanele auto si au citit despre acest model in ziare. Sunt mii de comenzi in Europa, inainte ca noi sa introducem masinile in showroom-uri. Abia acum se duc masinile la dealerii din Vest. Abia acum incep lansarile in fiecare tara. In urma cu cateva saptamani, la centrul de la Koln, erau totalizate cam 3.000 de cereri - comenzi ferme - pentru B-Max, iar acum sunt mult mai multe", a declarat Zoltan Brassai, directorul general Ford Romania.
Totodata, Brassai a precizat ca in fiecare zi pe poarta unitatii de productie de la Craiova ies 40 de TIR-uri cu masini.
Ford B-Max a primit maximum de stele (5) la testul de siguranta Euro NCAP. Totodata, B-Max este singura masina din Romania care este dotata cu SYNC, un sistem care apeleaza automat numarul de urgenta 112, in momentul in care vehicul nu mai are combustibil sau i se declanseaza airbag-urile.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2012