Femei, bunici, tineri sau pensionari te conduc prin Bucuresti. De ce sunt ei soferi Uber?

Femei, bunici, tineri sau pensionari te conduc prin Bucuresti. De ce sunt ei soferi Uber?
  • In Bucuresti sunt multi soferi de sex feminin
  • Bunici si pensionari, dornici de comunicare cu pasagerii
  • Placerea de a conduce, unul din motive
Distribuie pe Facebook

Dupa ce a circulat zilele trecute pe internet filmuletul cu taximetristii agresivi care nu foloseau aparatul si isi puneau tariful dupa bunul plac, ne bucuram ca exista si alte alternative de calatorie prin Bucuresti. Una dintre ele, fara indoiala cea mai populara, este Uber. Un serviciu utilizat in capitala de peste 70.000 de persoane care si-au instalat aplicatia pe telefon.

Dupa ce am aflat cine sunt soferii Uber care te plimba acolo unde ai nevoie la bordul masinilor personale, a venit momentul sa aflam si de ce fac ei aceasta activitate. De ce conduci cu Uber? Este intrebarea la care au raspuns 5 soferi parteneri Uber, serviciul de ridesharing prezent de un an in Bucuresti. Toti au spus ca Uber le aduce un venit in plus, dar, pe langa asta, fiecare a mentionat si alte motive, de la pasiunea pentru masini si condus, pana la conversatiile interesante pe care le au cu pasagerii.

Femeile partener Uber, soferi cu experienta

In caz ca aveai impresia ca soferii Uber sunt exclusiv barbati, te anuntam ca atunci cand ceri o masina prin aplicatie poti sa te urci in automobilul unei doamne minunate. Pentru ca in Bucuresti sunt partenere Uber femei de diferite varste care conduc la fel de bine ca barbatii si cu care ai ce sa vorbesti.

Petra (42 de ani) lucreaza la diferite proiecte si spune ca nu crede sa fi gasit alta activitate suplimentara care sa ii dea libertatea de a lucra doar atunci cand poate. Anca, in varsta de 30 de ani, de profesie economista, spune “Imi place foarte mult sa conduc si imi plac masinile”.

Varsta nu este un impediment: bunic de 57 de ani, partener Uber

Stiam ca soferii Uber din Bucuresti sunt de toate varstele. Dar cand vezi ca te urci in Loganul unui sofer mai in varsta, un bunic sau pensionar, care face Uber si este activ, dornic sa cunoasca lume noua, iti dai seama ca pe langa beneficiile materiale, activitatea asta inseamna si un mijloc de socializare.

“Pentru mine, castigul este in partea de comunicare. Aflu parerile oamenilor si le spun pe ale mele”, spune domnul Iordan, un bunic de 57 de ani care conduce cu Uber de cand s-a lansat serviciul in Bucuresti.


Uber este un serviciu in crestere in Romania, cu 70,000 de utilizatori dupa doar un an pe piata din Romania.

Principalele cerinte pentru a deveni activ pe platforma Uber sunt:

  • sa ai 21 de ani
  • sa ai cazier judiciar si auto curate
  • sa ai o masina model minim 2006
  • sa poti colabora cu Uber prin intermediul unei entitati fiscale

Cei care doresc sa devina soferi parteneri Uber trebuie sa completeze un formular, dupa care vor fi contactati de catre reprezentantii companiei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2016