Ferrari este iar deasupra tuturor. Modelul 488 GTB a fost desemnat "Best Driver's Car" in 2017

Ferrari este iar deasupra tuturor. Modelul 488 GTB a fost desemnat "Best Driver's Car" in 2017
  • Ferrari 488 GTB a fost desemnata "Best Driver's Car"
  • Premiul este acordat de publicatia Motor Trend
  • Printre adversari s-au regasit Porsche-ul 911 Turbo S sau McLaren 570GT
Distribuie pe Facebook

Prestigiosul premiu "Best Driver's Car" a ajuns anul acesta la Ferrari-ul 488 GTB. Sportiva italiana a avut adversari de temut, printre care Porsche 911 Turbo S, Aston Martin DB11, Mercedes-AMG GT-R sau Nissan GT-R Nismo.

Sportivele si indeosebi supercar-urile sunt construite pentru a-i oferi soferului senzatia de condus suprema. In cazul acestora, tehnologia nu este folosita pentru confort ci pentru ca masina sa fie cat mai rapida, cat mai agresiva si de ce nu, cat mai frumoasa.

Ferrari 488 GTB

De opt ani incoace, jurnalistii de la Motor Trend incearca sa raspunda la intrebarea "Care este cea mai buna masina pentru puristi?", iar raspunsul il dau prin acordarea titlului de "Best Driver's Car". Cel care a deschis "drumurile" in 2008 a fost Audi-ul R8, urmand mai apoi Chevrolet-ul Camaro, Mercedes-ul AMG GT, Porsche-ul 911 Carrera 4 S, Carrera S, Cayman S, 911 GT 3 sau castigatorul de anul trecut, McLaren-ul 570S.

Ferrari 488 GTB

Pentru desemnarea marelui castigator din 2017, specialistii au testat masinile pe circuitul Auto Club Speedway si pe celebrul Laguna Seca, iar mai apoi le-au scos pe un drum inchis din California.

Ferrari 488 GTB

Printre pretendentii la titlul "Best Driver's Car" s-au numarat nume precum Aston Martin DB11, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Chevrolet Camaro ZL1 1LE, Corvette Grand Sport Z07, Lexus LC 500, Mazda Miata RF, McLaren 570 GT, Mercedes-AMG GT-R, Nissan GT-R Nismo, sau Porsche 718 si 911 Turbo S. In ciuda concurentei acerbe, Ferrari-ul 488 GTB a reusit sa ia acasa acest premiu prestigios.

Ferrari 488 GTB

Redactorul sef al publicatiei, Ed Loh, este de parere ca sportiva italiana iti ofera placerea de a conduce in cea mai pura forma a sa, si ca "Felul in care lucreaza impreuna motorul, transmisia si sasiul, reflecta intelegerea profunda a celor de la Ferrari pentru masinile de inalta performanta si mai ales istoria indelungata pe care o au acestia in cursele de cel mai inalt nivel."

Ferrari 488 GTB

In urma cu sase ani, constructorul de la Maranello a mai luat acasa acest premiu, cu 458-ul Italia, predecesorul noului castigator al titlului.

Ferrari 488 GTB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ferrari 488 GTB
mai multe