Ferrari lucreaza in secret la noi modele

Ferrari lucreaza in secret la noi modele
Conform ultimelor zvonuri sosite chiar din Maranello, constructorul italian pregateste in mare taina doua noi modele - ce vor inlocui deja celebrele 599 GTB Fiorano si F430 Spider, plus versiunea extrema a recent-lansatului 458 Italia.
Distribuie pe Facebook

La doar un singur pas de debut se afla viitorul 458 Spider, versiunea fara-de-acoperis a recent-lansatului 458 Italia urmand a debuta chiar in toamna acestui an, la Frankfurt Motor Show 2011. Desi detaliile oficiale lipsesc la acest moment, se pare ca noua creatie a constructorului din Maranello nu va fi inzestrata cu un acoperis din material textil precum F430 Spider - model pe care il si inlocuieste de altfel, ci va beneficia de un hardtop pliabil.

Si mai putine informatii avem insa despre viitorul 458 Scuderia care, conform zvonurilor, urmeaza a fi dezvaluit abia peste doi ani, in 2013 - cu un an inainte ca recent-lansatul 458 Italia sa fie trecut printr-un facelift binemeritat. De asemenea, de un facelift binemeritat se va bucura si roadster-ul California, in anul 2013.

Un alt model important pentru cei de la Ferrari este inlocuitorul impresionantului 599 GTB Fiorano, ce va fi lansat pe piata chiar anul viitor. Nici in cazul de fata nu se cunosc foarte multe detalii, insa viitorul GT al italienilor va ascunde, cel mai probabil, sub capota un motor in 12 cilindri - unitate derivata din cea prezenta pe recent-lansatul FF.

Dar cea mai incitanta stire abia acum soseste. Daca este sa dam crezare acestor zvonuri, constructorul din Maranello va lansa anul viitor mult-anticipatul succesor al deja-legendarului Ferrari Enzo. Si in aceasta situatie ne confruntam cu o lipsa totala de informatii oficiale, insa se pare ca viitoarea nava amiral a italienilor va beneficia de un propulsor V12, aspirat natural, si de numeroase componente din fibra de carbon.

Distribuie pe Facebook
mai multe