Ford incepe cu stangul livrarile noului GT. Americanii tocmai au anuntat o amanare

Ford incepe cu stangul livrarile noului GT. Americanii tocmai au anuntat o amanare
  • Ford intarzie livrarile noului GT
  • De vina ar fi unii furnizori si omologarea unor componente
  • Pana acum au fost livrate 50 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a anuntat o amanare a livrarilor noului GT. Dupa ce vor fi rezolvate toate problemele care provoaca aceste intarzieri, productia va creste la 250 de masini pe an.

Chiar daca nu au traditia celor de la Ferrari sau Lamborghini, americanii de la Ford au reusit sa creeze un supercar impresionant. Ne referim desigur la noul GT, un model care initial trebuia sa fie replicat in numai 500 de exemplare.

Ford GT

Certurile au inceput inca dinaintea lansarii oficiale, cand foarte multi fani infocati ai marcii si chiar clienti fideli au reclamat faptul ca in ciuda statutului lor, nu au fost inclusi pe viitorilor proprietari. In total s-au strans 6000 de cereri, iar brand-ul din Michigan s-a razgandit si a anuntat prelungirea perioadei de productie cu alti doi ani, pana in 2020.

Ford GT

Primele exemplare au inceput sa paraseasca linia de asamblare cu putin timp in urma, insa acum, dupa ce numai 50 de clienti si-au primit pretioasa masina, Ford a anuntat ca trebuie sa intrerupa livrarile. De vina ar fi cativa furnizori si omologarea unor componente care ar urma sa grabeasca productia si sa scada timpul de asteptare al clientilor.

Ford GT

Brand-ul din Michigan a anuntat ca viitorii proprietari au fost deja anuntati prin intermediul unei scrisori ca "procesul de productie necesar construirii acestor vehicule pentru pietele globale forteaza ajustarea timpilor originali de lansare."

Ford GT

Insa, oficialii companiei sunt optimisti si sustin ca odata ce toate aceste probleme vor fi rezolvate, uzina din Ontario va lucra la capacitate maxima si va putea asambla un GT in fiecare zi pentru a putea atinge norma de 250 de exemplare pe an.

Ford GT

Ford anuntase inca de la inceput ca printre cei care vor avea un GT in garaj se vor regasi persoane celebre, care intr-un fel sau altul, ii va putea face reclama mai departe masinii. Astfel, nu este deloc surprinzator ca printre primii care sa primeasca un exemplar se regasesc vedete precum Jay Leno, Bill Ford (directorul executiv al companiei) sau Mark Fields, fostul CEO Ford.

Ford GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford GT
mai multe